• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

16:55

HVALA BOGU PA SE IGRA SUPER TAJ-BREJK! Federer posle drame zahvalan za pravilo koje mu je pomoglo da pobedi Milmana!

Tenis

HVALA BOGU PA SE IGRA SUPER TAJ-BREJK! Federer posle drame zahvalan za pravilo koje mu je pomoglo da pobedi Milmana!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je nakon pobede nad Džonom Milmanom sa 3:2 da je zahvalan što postoji super taj-brejk koji mu je omogućio da se vrati u meč i pobedi Australijanca

Federer je gubio sa 8:4 u super taj-brejku, ali je uspeo da veže šest poena i dođe do velikog preokreta koji mu je omogućio pobedu io prolaz u četvrto kolo.

(VIDEO/FOTO) SAMO ŠTO JE SRČKA NIJE STREFILA! Mirka Federer jedva izdržala meč njenog supruga na Australijan openu!

- Bogu hvala što se igrao super taj-brejk, jer bih izgubio da je drugačije. Džon je igrao sjajno, veliki je borac i odličan momak. Na kraju smo plesali na žici, možda je odlučilo zrno sreće. Morao sam da ostanem fokusiran do kraja, da bih donosio prave odluke. Bio je sjajan meč, Džon je zaslužio više od pola pobede - rekao je Federer.

Foto: Reuters

Kako je i sam rekao, Rodžer je najveći problem imao sa servisom odličnog Milmana.

- Morao sam da nađem način da mu poremetim servis, jer je radio sjajan posao, nije pravio greške, dok sam se ja mučio. Morao sam da smislim kako da stvorim sebi šanse. Čak ni kada sam poveo 2:1 u setovima, nisam se osetio komformo na terenu - priznao je Rodžer.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija