• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

08:49

MOJI SRBI SU UZ MENE! Australijanci, ne morate da navijate za Novaka, NJEGOVI ZEMLJACI ĆE VAS UĆUTKATI!

Tenis

MOJI SRBI SU UZ MENE! Australijanci, ne morate da navijate za Novaka, NJEGOVI ZEMLJACI ĆE VAS UĆUTKATI!

Podeli vest

Novak Đoković i Dominik Tim u nedelju (9.30) igraju finale Australijan opena

Austrijancu je ovo inače prvo finale na Australija openu, a treće u karijeri, nakon dva finala Rolan Gorsa. S druge strane, naš as igra za osmi trofej u Melburnu, a 26. grend slem finale u karijeri.

TEŠKO JE DA ZAMISLIM DA NEKO POBEDI NOVAKA! Bivši teniser oduševljen Đokovićem!

ĐOKOVIĆ I KIRJOS IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO! Nikada nećete pogoditi šta!

 

Navijači su u meču naše asa i Rodžera Federera bili više na strani Švajcarca, pitanje je kako će biti u finalu. 

- Ne znam, videćemo, ne mogu da predvidim da li će publika navijati za mene ili ne. Znam da ću imati naše Srbe koji će biti tu i podržavati me, sad nezavisno da li će biti većina za mene ili ne, ja znam šta mi je činiti na terenu - poručio je drugi teniser sveta.

NJEGA NOLE NIJE ŽELEO! Evo da li se Đoković plaši meča sa furioznim Timom!

KAKVO POŠTOVANJE PREMA ĐOKOVIĆU! Evo šta je Tim rekao pred finale sa Srbinom!

 

Anketa

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogi

pre 4 godine

Tako je Novace tvoji Srbi su uz tebe! Dolazimo sutra ima da gori Melburn Park ja sam vec uzeo tiket,dolaze i sestra i zet,prijatelj sa suprugom i troje dece i jos jedan prijatelj,nas 9 dolazimo a znam i jos dosta njih ovde iz kraja idu...Dolaze Srbi iz Dandenonga i okoline,Sent Albansa,Ficroja,Meltona,Sidneja,Brizbena,Perta,Adelajda...Ima da nas bude pola arene+jos nekoliko hiljada napolju u Garden Skveru...Samo hrabro do pobede!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50