• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

13:52

SRBIJO, KRALJ ĐOKOVIĆ SE VRATIO NA TRON! Evo do kada je Novak siguran na PRVOM MESTU!

Tenis

SRBIJO, KRALJ ĐOKOVIĆ SE VRATIO NA TRON! Evo do kada je Novak siguran na PRVOM MESTU!

Podeli vest

Titula na Australijan openu donela je Novaku Đokoviću povratak na prvo mesto, koje je izgubio u finišu prošle sezone

 Đoković je posle velike borbe, drame i pet setova pobedio Dominika Tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4 i osvojio osmi trofej na Australijan openu posle četiri sata igre.

Đoković nikada nije poražen u finalu Australijen opena, odigrao je osam i osvojio osam trofeja po čemu je rekorder. Inače jedini je igrač koji je na dva grend slem turnira igrao osam puta u finalu jer je ranije to učinio i na US Openu, a osvojio ga je tri puta.

SKANDAL! SUDIJA UKRAO SET NOVAKU? Pogledajte zbog čega je nastao zemljotres u Melburnu! (VIDEO)

NEUNIŠTIVI NOVAK - OD PONORA DO OSME TITULE I PRVOG MESTA! Đoković posle pet setova slomio Tima za 17. grend slem u karijeri!

Novak je branio trofej osvojen prošle godine, a nova titula, 17. grend slem u karijeri, donela mu je povratak na prvo mesto jer je Rafael Nadal ispao u četvrtfinalu takmičenja.

Novak će od ponedeljak na najnovijoj ATP listi imati 9.720  bodova, dok Rafael Nadal ide na drugo mesto sa 9.395 bodova. Naš as će imati 325 bodova više pa bi mogao da bude dude miran na tronu do marta i turneje u Americi i takmičenja na Indijan Velsu, ako Rafa ne bude igrao u Akapulku. 

(VIDEO) VELIKI NOLE! Sjajan gest: Đoković pred finale pronašao vreme za sve!

(VIDEO) NOLE GRMEO! Sudija našeg asa doveo do ludila: Svaka čast, postao si slavan sada!


Pre toga može da profitira, jer igra u Dubaiju, na turniru iz kategorije 500. Prošle godine je Đoković takmičenje u Indijan Velsu završio u drugom kolu, a u Majamiju u trećem pa brani samo 45, odnosno 90 bodova i može mnogo da profitira. 

Što se Nadala tiče, on prvo igra egzibicioni meč sa Rodžerom Federerom u Kejp Taunu, pa turnir u Akapulku, a uverira pred Indijan Vels biće egzibicija sa Grigorom Dimitrovom u Atalanti. Španac u Akapulku brani 45 bodova, u kalifornijskoj pustinji 360, kao i u Majamiju.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija