• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

11:45

SADA VERUJE U ĐOKOVIĆA! Vilander izneo nove prognoze, SRBIJA se nada da će sada POGODITI SVE!

Tenis

SADA VERUJE U ĐOKOVIĆA! Vilander izneo nove prognoze, SRBIJA se nada da će sada POGODITI SVE!

Podeli vest

Srbi se često ne slažu sa Matsom Vilanderom... Pre finala Australijan opena je baš naljutio Novakove navijače, ali... Sada je dao prognozu koja će se svideti svima koji podržavaju našeg asa

- Obično kada trijumfuje u Melburnu, Novak ima dobru celu sezonu - ocenio je Vilander posle finala.

Nastavio je u istom ritmu.

BEZOBRAZNI AMERI! Hvalili Novaka, a iza svega se krije prozivka: Uvek je želeo da bude voljen kao Rodžer i Rafa!

- To što je osvojio Australijan open već ga čini favoritom na Vimbldonu, gde takođe brani titulu. To bi mu bio 18. Gren slem. Isto tako, favorit je i na US Openu. To je već 19. Na kraju ove sezone mogli bismo da imamo dvojicu tenisera sa 20 Gren slemova ili dvojicu sa 19. Verujem da Novak može da osvoji sva četiri velika turnira ove godine. Otvorio je sebi vrata i spreman je da se bori za zvanje najboljeg svih vremena - rekao je Vilander.

Pre finala je prognozirao da će Tim pobediti Novaka... Vilander do sada i nije baš pogađao, nadamo se da je ovoga puta bolji prognozer.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mocartino

pre 4 godine

Pa šta ..čovek je prognozirao na osnovu prethodna 3 rezultata kad ga je Tim razbio ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija