• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

18:02

NEMCI SE POKLONILI ĐOKOVIĆU! Uzdrmani KRALJ je uspeo da SPREČI POKUŠAJ PREVRATA, odbranio je kraljevstvo!

Tenis

NEMCI SE POKLONILI ĐOKOVIĆU! Uzdrmani KRALJ je uspeo da SPREČI POKUŠAJ PREVRATA, odbranio je kraljevstvo!

Podeli vest

Najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću pioklonili su se nemački mediji nakon osvajanja 17. grend slema u karijeri

Srbin je savladao u Melburnu Dominika Tima posle pet setova,osvojio svoju osmu titulu na ovom turniru i vratio se na prvo mesto na ATP listi.

Ugledni Zidojče cajtung piše konstatovao je da retko ko može da pobedi Đokovića na Rod Lejver areni.

- Đokovića teško neko može da pobedi na ovom stadionu, u njegovoj tvrđavi. I kada ga je Austrijanac Tim nazvao Kraljem Melburna, imao je dobar razlog: nikada Đoković, koji se sada sakupio već 17 grend slem trofeja, nije izgubio u finalu na areni Rod Lejver. Bio je to veliki napor uzdrmanog kralja, ali je uspeo da spreči pokušaj prevrata - piše Zidojče cajtung, koji se osvrnuo i na navijače.

VAJDA OTKRIO DETALJE IZ PROŠLOSTI! Ovo niste znali o Đokoviću i njegovom treneru!

SUROVA PORUKA! Novakova najveća GREŠKA je to što je Srbin!

 

- Velika grupa navijača se okupila pred velikim platnom u parku pored arene, većina ih je imala plave ili crvene majice, neki su bili ogrnuti u srpske zastave. Retko publika Đokovića prihvata tako toplo i blagonaklono kao Federera ili Nadala, ali ako on negde ima svoje verne fanove, onda je to u Australiji, useljeničkoj zemlji na drugom kraju sveta.

Foto: Starsportphoto

 

 

I nemački sportski portal Sport 1 piše o dramatičnoj završnici.

- Njegov presto se klimao, činilo se da bi pobuna Dominika Tima mogla da bude uspešna, ali na kraju je kralj ipak ponovo odbranio kraljevstvo uz velike napore. U pet napetih, često i vrlo kvalitetnih setova, branilac titule i rekorder po broju pobeda Novak Đoković u finalu Australijen Opena ipak uspeo da izvuče glavu iz omče.

(VIDEO) TO JE BIO PRIJATELJSKI DODIR, NISAM ZNAO DA JE ZABRANJENO! Đoković progovorio o spornom detalju sa finala Australijan opena!

NOVAK FRAPIRAO SVET! Pio sam ČAROBNE NAPITKE pripremljene u laboratoriji!

 

Špigel Đokovića naziva "neromantičnim realistom".

- Novak Đoković je u svom sportu klasa za sebe. U četvrtom setu u finalu on je pokazao zašto je tako teško da ga neko pobedi - piše Špigl i dodaje:

Kada je spiker na stadionu objavio da se glasa o najomiljenijem igraču turnira, najviše je glasova dobio Đokovićev protivnik. Đoković poznaje taj osećaj. On je retko omiljen, između ostalog i jer na terenu deluje kao neki neromantični realista. Ali upravo to je ono šta ga čini tako uspešnim.

- Đoković je verovatno najveći individualista u ovom sportu. I zato je tako teško pobediti ga - čak i kada je neko, poput Tima, tako blizu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija