• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

10:33

ODSEĆI ĆU JA*A AKO NOVAK NE BUDE PRVI! Ivanišević otkrio neverovatnu priču o Đokoviću STARU SKORO DVE DECENIJE!

Tenis

ODSEĆI ĆU JA*A AKO NOVAK NE BUDE PRVI! Ivanišević otkrio neverovatnu priču o Đokoviću STARU SKORO DVE DECENIJE!

Podeli vest

Nivši vimbldonski šampion Goran Ivanišević izjavio je da je Novak Đoković "perfeksionista" i da svi udarci moraju biti savršeni, čak i na treningu

 

Goran je deo Novakovog tima od Vimbldona prošle godine, u velikom intervjuu za "Jutarnji" je otkrio kako funkcioniše saradanja sa srpskim asom.

Novak ima to nešto

Imate decu koja igraju dobro, a imate i onu koja imaju to nešto. To ne možeš kupiti, ili imaš ili nemaš. To razdvaja šampione kao što je Novak od nekoga ko će biti 20. ili 30. Novak je osoba koja stalno želi nešto novo, a takvu psihu još nisam video
Goran Ivanišević

Ivanišević je 2001. osvojio Vimbldon, a u jesen te godine posetio je Pilićevu akademiju u Minhenu. Tad se prvi put sreo s dečakom koji je imao 14 godina, a kojem su predviđali blistavu karijeru.

- Nikad neću moći da zaboravim kad sam prvi put igrao s Novakom, koji je imao 14,5 godina, i kad mi je šjor Niko rekao: 'Vidi, kume, ja*a ću odseći ako ovaj ne bude broj jedan". I to se stvarno vidi. Imate decu koja igraju dobro, a imate i onu koja imaju to nešto. To ne možeš kupiti, ili imaš ili nemaš. To razdvaja šampione kao što je Novak od nekoga ko će biti 20. ili 30. Novak je osoba koja stalno želi nešto novo, a takvu psihu još nisam video. To je ono što ga krasi i zbog čega je za mene najveći. I što će još pokazati s turnirima koje će osvojiti i rekordima koje će srušiti. Ako gledate u zadnjih 10 godina, niko mu nije ni blizu - kaže Ivanišević.

AMERIKANAC OBJASNIO! OVO JE SVET NOVAKA ĐOKOVIĆA, ON JE VIŠE OD NADALA I FEDERERA, GENIJE, ON JE NEMILOSRDAN... Da se naježiš, jedina i prava istina!

PODBADA NOVAKA! Voleo bih Srbiju, onaj koji izgubi moraće da TRPI MALTRETIRANJE na Vimbldonu!

Foto: ap photo

 


Goran je rekao kako je na početku saradnje mnogo saveta dobio od Marjana Vajde i Miljana Amanovića, a otkrio je i kako izgleda kada su svi zajedno na treningu.

- Ne dešava se često da se razmimoilazimo u idejama. Marijan i ja smo uvek u istom smjeru, jedino je Novak koji put nezadovoljan nekim udarcem, kad mi mislimo da za to nema razloga. Ali opet, on je na terenu, i dok on ne bude zadovoljan, možemo da pričamo šta nam je volja. Na primer, sad u Australiji pre meča s Raonićem govori nam da mu je retern loš, da nije zadovoljan, da pada. Sad ja gledam: pa gde je problem? I onda smo ulovili Karlovića, koji je još bio tamo, da ga zagreje dan pre. A Novak mu vraća servise k'o da Karlo servira s 500 metara udaljenosti. Bio je zadovoljan, ali ne skroz. I onda dođe protiv Raonića i izreternira čoveka koji mu servira 220, 230 na sat. Novak je perfekcionista i dok sve udarce ne oseća onako kako je zamislio, nije zadovoljan - dodao je Ivanišević.

KATASTROFA, BLIŽI LI SE KRAJ? Ivanišević OVOM IZJAVOM zaprepastio Đokovićeve navijače!

ĐOKOVIĆ JE KRIV ZA SVE! Naš fudbaler je pričao sa Novakom, a ONDA SE SVE PROMENILO!



Splićanin je objasnio pobliže i kako Đoković gleda na određene detalje.

- Možda on neke detalje vidi na drugačiji način nešto što ih vidimo Marijan i ja. Fascinantno je koliko prati tenis. Usred noći se seti nečega i pošalje nam poruku jesmo li mi to videli. Na primer, pre finala s Timom gledao je kako ovaj kad baca loptu levo, servira prema spolja, a kad baca desno, servira na 'T'. I u svaki detalj želi biti siguran, da nije propustio ništa što bi ga u meču moglo koštati. Neviđeno prati tenis, upoređuje ranije mečeve… Gledali smo Tima i Zvereva i već razrađujemo scenarija, što ako dobije ovaj, šta ako dobije onaj. Sedimo na večeri, zezamo se, ali zapravo smo već u meču - kaže Ivanišević.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija