• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2020

16:10

SRPSKA TENISERKA U STRAHU! Nina Stojanović u kandžama dva virusa!

Tenis

SRPSKA TENISERKA U STRAHU! Nina Stojanović u kandžama dva virusa!

Podeli vest

Srpska teniserka Nina Stojanović se našla u kandžama dva virusa. Oporavlja se od mononukleoze, dok je kao i ostatak sveta u strahu od koronavirusa

Jedina srpska teniserka u prvih 100, planirala je da u Indijan Velsu i Majamiju, na dva velika turnira američke turneje, izbori plasman koji bi joj otvorio vrata Olimpijade, a saznala je da je njen organizam već napadnut.

- U Indijan Velsu sam dobila potvrdu razloga svojih lošijih igara u ovoj sezoni. Zbog opšte slabosti, koju sam osećala od samog dolaska na američku turneju, uradila sam zdravstveni pregled i konstatovan mi je pad imuniteta i simptomi mononukleoze, koji datiraju poslednjih 4-6 nedelja - rekla je za Žurnal Stojanovićeva.

(VIDEO) HIT! KARANTIN OPEN! Oduševiće Novaka i Rafu, njima KORONA NIŠTA NE MOŽE!

HRVATI NE MOGU BEZ PROVOKACIJA! Koronavirus najveći izazov od "Domovinskog rata"!

 

Zbogo kronavirusa trenutno su suspendovani teniski turniri.

- Pauza će mi sada dobro doći, a koliko ću propustiti videćemo, u zavisnosti od oporavka. Ovo je lično za mene potpuno neočekivana situacija i jako sam tužna zbog toga.

Teniseru su negovali nakon otkazivanja turnira u Indijan Velsu i Majamiju.

- Neprijatno sam iznenađena njihovim otkazivanjem, a pogotovu načinom na koji smo obavešteni. To nije samo moje mišljenje. Puno tenisera je bilo na licu mesta već deset dana, čitavo popodne smo čekali žreb i raspored do kasnih večernjih sati da bi nam na kraju rekli da se u Indijan Velsu neće igrati...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija