• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

13:49

ĐOKOVIĆ U ČUDU, NE MOŽE DA VERUJE: Više se uči o Rimu nego o VINČI I LEPENSKOM VIRU!

Tenis

ĐOKOVIĆ U ČUDU, NE MOŽE DA VERUJE: Više se uči o Rimu nego o VINČI I LEPENSKOM VIRU!

Podeli vest

Novak Đoković je tokom lajva na Instagranu sa suprugom Jelenom otkrio da ga posebno zanima alternativna istorija Srba

Izneo je i zanimljivo viđenje udžbenika za istoriju, posebno za 6. razred. Govorio je o izdanjima koja trenutno čita, a jedan od gledalaca se u komentarima uključio spomenuvši Vinču, pa je Đoković napravio malu digresiju.

NE ĆUTI, ĐOKOVIĆ UZVRATIO KRITIČARIMA ZBOG VAKCINE! Sad sam kontroverzna ličnost, ŠTA GOD DA KAŽEM...

10.000.000 EVRA ZA 48 SATI, NOVAK POKRENUO LAVINU! Kada su čuli šta je Srbin uradio donacije su pljuštale!

 

- Vinča, nego šta, Lepenski Vir. To je neverovatno, to mi je čudno, moram da priznam. Šesti razred osnovne škole, istorija, od 100 stranica, desetak nepunih strana o Vinči i Lepenskom Viru. Malo je čudno da se više uči o Rimu i njihovoj imperiji, antičkoj Grčkoj, nego o starosedeocima Balkana, na kom se mi nalazimo - rekao je Đoković i dodao: 

- Ljudi u Podunavlju i ta plemena su najstariji u Evropi po ovim piscima, u nekoj zabeleženoj istoriji Evrope. Najstariji arheološki predmeti su oko 10.000 godina stari, nalaze se u Vinči - dodao je Đoković.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

ŠVAJCARAC VIŠE VOLI NOLETA ZBOG JEDNE STVARI: Federer je najbolji svih vremena, ali Novak...

 

Prvi teniser sveta je tokom lajva inače prokomentarisao da je postao kontroverzna ličnost posle svetaga što je rekao o vakcini protiv koronavirusa, pa nije želeo da detaljno polemiše o tome.

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

šta je čudno?ipak smo mi ROBOVI zapadnog sveta :(

Dule

pre 3 godine

Po ovome se vidi da nikada nisi išao u srednju školu. Tako je oduvek bilo u našem obrazovnom sistemu. Ja sam u prvom razredu gimnazije morao znati imena svih rimskih i grčkig Bogova o muzama da i ne govorim, ali zato o Nemanjićima gotovo ni slova sem osnovnih podataka. Rimske careve i egipatske faraone takođe smo morali znati.

Boris Nikolic

pre 3 godine

Dosadan si vise, iz frizidera ces da iskocis. I ti i tvoja zena

Avram

pre 3 godine

Mislim da bi Novaku trebalo prepustiti ministarstvo prosvete,xdravstva,sporta i turizma. Za sada toliko a po zavrsetku karijere moze da preuzme funkciju predsednika vlade i MIP. Napred Novace, ustedeces Srbiji brdo para.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija