• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

13:48

UĆUTKAO IH JE ZA SVA VREMENA! LJUDI, A ĐOKOVIĆ? "Kralj" Federer je MRTAV, Novak će OBORITI SVE REKORDE!

Tenis

UĆUTKAO IH JE ZA SVA VREMENA! LJUDI, A ĐOKOVIĆ? "Kralj" Federer je MRTAV, Novak će OBORITI SVE REKORDE!

Podeli vest

Teniska sezona i dalje je suspendovana zbog pandemije koronavirusa, ali rasprave o tome koje je najbolji ikada nisu stale

Tako je ESPN pokrenuo je internu tebatu ko je najbolji teniser u istoriji. Grend slem rekorder Rodžer Federer sa 20 trofeja, Rafael Nadal, koji ima 19, ili Novak Đoković sa 17, a koji ima bolji međusobni skor od obojice i najmlađi je.

Debatu je otvorio novinar Debdata Sengupta, za koga je Federer najbolji.

- Nije bilo igrači toliko svestranog kao Rodžer. Igra već 22 godine i još uvek drži rekord osvojenih Grend slemova. Da li ste videli kako igra? To izaziva strahopoštovanje. Niko u muškom tenisu nije ni blizu -  rekao je Sengupta u tekstu objavljenom na sajtu ESPN.

TRESAO SAM SE ZBOG ĐOKOVIĆA! Oni su mu UNIŠTILI KARIJERU, ali Conga se NE KAJE što je igrao u eri Novaka, Rafe i Rodžera!

(HIT FOTO) ŠTA JE OVO? NOVAK NEPREPOZNATLJIV! Evo šta će izolacija URADITI TENISERIMA! Ovako će izgledati!

 

Za Manoja Bagavatulu je Rafael Nadal je najbolji ikada, a objasnio je i zašto.

- Drži pojedinačni rekord gledajući Grend slemove, ali i mnogo više od toga. Najbolji je u konstantnom unapređivanju igre i, tvrdim, ključan je u zlatnom dobu tenisa. Veliku trojku, u kojoj su još Novak Đoković i Rodžer Federer, poboljšao je jer je preostalu dvojicu prisilio da više rade -  objasnio je Bagavatula.

- Koliko god Federerova igra bila sjajna, nivo strasti i emocija jednostavno nije isti kao Nadalov. Previše je švajcarski - dodao je Bagavatula, a onda izazvao reakciju kolege.

- Nadalova igra je previše naporna. Bole oči i uši posle meča. Gledanje Rodžera je nešto poput magije -  replicirao je Sengupta.

Foto: Reuters

 


Dok su raspravljali koji je Grend slem "važniji", treći novinar Kartik Ijer podsetio ih je da su nekoga zaboravili i ućutkao ih.

- Vidim da ste Novaka ignorisali. Dominirao je na dve podloge i ima jake adute u debati. Mislim da ne postoji drugi kandidat za GOAT. Sigurno je bolji od Federera, a Nadal ima podršku. Ima bolji skor od obojice. Federer? Ma hajde... Otkriven je svaki put kada igra protiv Novaka veliki meč. Dve meč lopte mu nisu bile dovoljne u finalu Vimbldona i to sa publikom. Taj kralj je mrtav! 

Foto: USA Today

Tekst potpisa

Na repliku Debdate da je Federer igrao finale Vimbldona u 38. godini, a da je pitanje šta će Novak raditi u tom dobu, Ijer je imao žestok odgovor:

- Srušiće sve rekorde, osim Rolan Garosa. Novak je najbolji teniski paket - razgiban, sjajan, robotizovan, šampion, dominantan i 'antivakser' - dodao je Iljer.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija