• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

17:33

SRAMOTA, ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA! Agasi je BRZO ZABORAVIO da je bio Đokovićev trener i šta je pričao!

Tenis

SRAMOTA, ZABIO NOVAKU NOŽ U LEĐA! Agasi je BRZO ZABORAVIO da je bio Đokovićev trener i šta je pričao!

Podeli vest

Andre Agasi pre nekoliko godina je rekao da je Rafael Nadal najbolji svih vremena, potom da Novak Đoković igra najbolji tenis koji je ikada gledao, a sada je ponovo promenio mišljenje

Amerikanac, koji je nedavno napunio 50 godina, sada smatra da je Rodžer Federer najbolji ikada. Igrali su Agasi i Federer u finalu Ju Es opena 2005. godine, a pobedio je Švajcarac.

 

UĆUTKAO IH JE ZA SVA VREMENA! LJUDI, A ĐOKOVIĆ? "Kralj" Federer je MRTAV, Novak će OBORITI SVE REKORDE!

NJEGOV NOVAC SAČUVAO JE ŽIVOTE! Nole prvi put progovorio o donaciji Italiji!

 

- Bez sumnje, Federer je najbolji, niko se nije izdvajao od konkurencije na terenu kao što je on Igrali smo u finalu u Njujorku, osvojio sam samo set, više nisam mogao - kazao je nekadašnji trener prvog igrača sveta, koji izgleda Novaka Đokovića nije ni uzeo u razmatranje, mada je jednom prilikom rekao:

- Da objasnim, najveći nivo tenisa koji sam ikada video je kada Novak igra svoj najbolji tenis - rekao je Agasi i zaboravio na Novaka, ali s obzirom na to kako menja mišljenje, možda će i Srbin jednog dana biti  njegov izbor.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17