• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

13:10

JELENA ĐOKOVIĆ NA METI ŽESTOKIH UVREDA! Tvrdila da na neplodnost žena UTIČE KARIJES ZUBA!

Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ NA METI ŽESTOKIH UVREDA! Tvrdila da na neplodnost žena UTIČE KARIJES ZUBA!

Podeli vest

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, našla se na meti velikog broja uvreda nakon što je na Instagramu tokom video prenosa rekla da na neplodnost žena utiče karijes zuba

Jelena je tokom lajva na Instagramu delila savete o prehrani, sunčanju i kremama sa zaštitnim faktorima te pranju i zaštiti zubi, ali je jedan deo njenog obraćanja naišao na lavinu negativnih komentara.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

- Zdravlje usta takođe utiče na neplodnost žena i danas žene imaju puno problema kako bi zatrudnele. Na to utiču problemi sa zubima, karijes, nagomilane naslage i bolesti desni - poručila je Jelena te nastavila davati savete za pranje zuba:

- Koristite uvek slanu vodu i sodu bikarbonu za ispiranje usta, čistite jezik i desni posebnim četkicama; i ujutro i uveče koristite konac za zube (uvedite i esencijalna ulja jer su antibakterijska, antifungalna, antiviralna), mućkanje ulja u ustima je sjajno za upale desni... Nežno perite zube, uvek mekanim četkicama, jer kad grubo peremo, to povlači desni. Pokret je 'kiša pada, trava raste', kako kažu zubari klincima - dodala je. 

Foto: printscreen

Ispod videozapisa ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su ili žestoko vređali Jelenu 'da je luda' i 'ćaknuta', a javili su se i oni s konstruktivnim kritikama. 

- Ja kao neko ko je u stomatologiji sam bila u šoku o čemu ti pričaš. Jelena ti nisi doktor da takve stvari pričaš. Imala sam pacijentkinju koja ima 24 godine (boluje od parodontoze) trudna, savršeno donela dete na ovaj svet. Isto tako sam imala milion pacijentkinja koje imaju katastrofalne zube, žene su odradile trudnoću sasvim normalno. Ne znam odakle ti pravo da takve stvari pričaš - napisala je jedna gospođa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I u ovom live-u sam se potrudila da podelim sa vama neke ključne poruke koje sam izvukla iz razgovora sa Nadine. Ona preporučuje: - izbegavajte korišćenje SPF faktora i krema za sunčanje jer je sunčanje korisno (umereno) i neophodno za zdravlje našeg tela i proizvodnju D vitamina - koristite prirodna biljna ulja pre/za vreme i posle sunčanja poput: kokosovog, jojoba, maslinovog, ulje od semena maline, kantarion nakon sunčanja; - jedite sunčevu hranu: zeleniš, paradajz, lubenica, turmeric, borovnice... Jer ono što jedemo utiče na to kako će naša koža da reaguje na sunce. - UVB zraci izazivaju opekotine i njih blokiraju kreme sa SPF faktorom (sintetičkim), medjutim crvenilo je naš prirodni način odbrane, naše telo nam govori da se sklonimo sa sunca tako što pocrveni. Dobro je da posmatramo naše telo i sklonimo se sa sunca na vreme. Kreme za sunčanje blokiraju te UVB zrake i taj prorodni proces crvenila, ali ne i UVA štetne zrake i plus sprečavaju proizvodnju D vitamina; - najbolje je da koristite šešire i odeću koja vam pomaže u uslovima kada ste previše izloženi ; kao i zinq koji prosto odbija sunčeve zrake. - zdravlje zuba: koristite uvek slanu vodu i sodu bikarbonu da ispirate usta, počnite da čistite jezik i desni sa posebnim četkicama; i ujutru i uveče se koristi konac za zube (uvedite i esencijalna ulja u rutine jer su antibakterijska, antifungalna, antiviralna i antiinflamatorna), mućkanje ulja u ustima je sjajno za upale desni.... - nežno perite zube, uvek sa mekanim četkicama jer kad grubo peremo to povlači desni. Pokret je “kiša pada, trava raste” kako kažu naši zubari klincima :) Njene knjige u kojima sve možete detaljnije da pročitate su: Renegade Beauty Holistic dental care by Nadine Artemis @livinglibations

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 5. Мај 2020. у 2:20 PDT

 

Bilo je i drugačijih komentara, ali sa istom konotacijom.

- Bangladeš je zemlja sa skoro najvećim prirodnim prirastom na svetu, sa oko 150 miliona stanovnika...nisu baš poznati po zdravim zubima...Jelena nemam ništa lično protiv vas, ali me vaš intelekt zabrinjava, pozdrav.

- Ovo je tema o kojoj treba pričati dermatolog.

- Daj više, skloni se.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris Nikolic

pre 3 godine

Zena briljira sa glupostima. Toliko zele paznju da moraju svaki dan da nesto objave da bi novine pisale o njima makar to bila gluposti.

Pera Bandera

pre 3 godine

Među romskom populacijom kod nas ( i ne samo među njima) karijes i manjkavi zubi su masovna pojava, pa dece ima "k`o pleve". Očigledno problem je negde drugde, a kod Jelene problem je sve više u njenoj glavi. Njena želja da svakog dana objavi neku "senzacionalnu vest" prevazilazi granice normale. Dosadilo joj da bude SAMO ŽENA POZNATOG TENISERA:

Abe

pre 3 godine

Stvarno ti poznati znaju da tropaju gluposti, misle da im sa svakom reči ispada zlatnik iz usta. Što se ne drži svoje struke? Neki bi bili pametniji da ponekad ćute.

kum zorzo

pre 3 godine

...........ima istine u tvrdjenju Jelene Djokovic da karijes i desni uticu na plodnost zena...........zasto samo mrznja prema Jeleni.........pa ona je zdrava zena koja radja sinove i ne prolongira mrznju.....

Vlado

pre 3 godine

Kad imaš novac, možeš da kupiš mnogo toga, ali pamet NIKADA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija