• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

22:42

(FOTO) KRENULI TAKO SRBIN, AUSTRIJANAC I NEMAC U KAFANU... Đoković odveo teniske zvezde u SKADARLIJU!

Tenis

(FOTO) KRENULI TAKO SRBIN, AUSTRIJANAC I NEMAC U KAFANU... Đoković odveo teniske zvezde u SKADARLIJU!

Podeli vest

Novak Đoković (33) svuda stiže! Najbolji teniser sveta ne miruje otkad je sleteo u Beograd 23. maja, a u noći između četvrtka i petka vodio je u provod kolege Aleksandera Zvereva i Dominika Tima

Srpski sportista se pokazao kao sjajan domaćin i pokazao je Beograd Timu i Zverevu, a onda se sa braćom Markom i Đorđem i teniserkom Olgom Danilović uputio u jedan noćni klub. Novak je ponovo pokazao da i te kako voli žurke, a pogotovo da igra, pa se celo veče veselio uz strane hitove.

(HIT FOTO) NAŠLI SE NOLE, TIM, ZVEREV, SAVO MILOŠEVIĆ, DIMITROV NA PARTIJI FUDBALA... Ne, nije vic! OVO MORATE VIDETI!

Oduševljen ovim gestom, Dominik Tim je objavio zajedničku fotografiju uz komentar da "istražuje Beograd", a onda su se nadovezale kolege.

Slika se posebno dopala Džulijanu Noulu, vimbldonskom šampionu u dublu, a zatim i Denisu Novaku i Nikolasu Masuu, koji su im poslali pozdrave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exploring Belgrade

Објава коју дели Dominic Thiem (@domithiem) дана 12. Јун 2020. у 10:35 PDT

 

Očigledno je odlučio da da sebi malo oduška dok se ne nastavi teniska sezona, pa je često viđen gost u beogradskim kafanama i klubovima. Pre izlaska u četvrtak, posetio je i boemsku četvrt Skadarliju, a išao je i na nastup popularne pop pevačice Ane Nikolić.

Novak će ipak uskoro morati da napusti Beograd jer se narednog vikenda Adrija tur nastavlja u Hrvatskoj, tačnije u Zadru, a posle toga bi trebalo da ide i u Crnu Goru, Banjaluku i Sarajevo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija