• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

23:35

(FOTO) SE*SI LOLA ZAVELA BEOGRADSKU PUBLIKU! Atraktivna pijanistkinja poručila: Nole je divan!

Tenis

(FOTO) SE*SI LOLA ZAVELA BEOGRADSKU PUBLIKU! Atraktivna pijanistkinja poručila: Nole je divan!

Podeli vest

Atraktivna pijanistkinja Lola Astanova gostovala je na Adria Touru gde je zabavljala beogradsku publiku svojom muzičkom izvedbom, a malo je reći da je puna pozitivnih utisaka

Jedna od najpoznatijih pijanstkinja na svetu Lola Astanova rekla je da je Novaka Đokovića upoznala preko Instagrama i da je imala priliku da priča i sa njegovom ženom, kao i sa porodicom.

(VIDEO/FOTO) SE*S BOMBA STIGLA U BEOGRAD I ODMAH PRIGRLILA NOVAKA! Izazovna Lola oduševljena Srbijom!

- Novaka sam upoznala preko društevnih mreža, i smatram da se radi o jednom divnom čoveku. Takođe, imao sam priliku da pričam sa njegovom suprugom Jelenom, kao i roditeljima. Jelena se bavi divnim humanitarnim radom, i svaka čast za to.

- Imala sam priliku da upoznam i njegove roditelje, i svi su super - rekla je Astanova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija