• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

14:31

(VIDEO) NIKAD VIĐENI SNIMCI MALOG NOLETA! Reket, loptica i "Ostavi me, igram tenis"

Tenis

(VIDEO) NIKAD VIĐENI SNIMCI MALOG NOLETA! Reket, loptica i "Ostavi me, igram tenis"

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković oduveo je voleo igru sa reketom, o čemu svedoči i snimak mališana koji je sa svega četiri godine nije ni slutio da će postati svetski broj jedan

Reket i loptica bili su dovoljni za sreću dečaka koji je danas svetski broj jedan, dečak koji je izrastao u verovatno najboljeg sportistku kog je Srbija imala.

JELENA JANKOVIĆ NAJAVILA POVRATAK TENISU! Nekadašnja najbolja igračica sveta poručila: Sve je otvoreno!

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama svedoči o tome koliko je Đoković bio vezan za beli sport, koji ga je i proslavio pa poruka "Ostavi me, igram tenis" ne treba da čudi.

Deca se raduju najiskrenije, a izraz sreće na Noletovom licu ne može da se prepriča. Čak je i tada pokazivao rešenost koja ga je posle mnogo godina dovela na tron.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija