• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

20:12

NOVAK OTVORIO DUŠU! Đoković ISKRENO o neigranju u Crnoj gori!

Tenis

NOVAK OTVORIO DUŠU! Đoković ISKRENO o neigranju u Crnoj gori!

Podeli vest

Tokom dana je stigla vest da se definitivno Adrija Tur neće održati u Crnoj Gori, a razlog su zatvorene granice usled novonastale situacije i nije bilo vremena da se organizuje treći vikend, posle Beograda i Zadra. To je potvrdio i sam Novak Đoković

Turnir u Crnoj Gori trebalo je da se održi 27. i 28. juna, ali srpski građani neće moći da ulaze u tu zemlju odlukom vlade Crne Gore.

VIĐENA JE VELIKA BORBA! Zverev bolji od Krajinovića!

- Jako mi je žao zbog Crne Gore. Toliko familije imam tamo, shvatam Crnu Goru kao svoj dom. Sve smo pokušali, ali granice još uvek nisu otvorene i mi nemamo vremena da organizujemo sve. Nismo više mogli da čekamo- rekao je Đoković posle meča za "SportKlub".

- Ta treća nedelja je sada pod znakom pitanja, pa ćemo videti. Sve je blizu, ne znam šta ćemo raditi sa tim trećim vikendom. Za sada ostaje da ćemo igrati u Zadru, Sarajevu i Banjaluci- istakao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija