• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

19:40

VIĐENA JE VELIKA BORBA! Zverev bolji od Krajinovića!

Tenis

VIĐENA JE VELIKA BORBA! Zverev bolji od Krajinovića!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je od Nemca Aleksandera Zvereva sa 4:0, 3:4, 3:4 na Adria Touru u Beogradu

Srpski teniser je dobro počeo meč na TC "Novak", dobio je prvi set, u drugom je imao prednost od 2:0, ali je sedmi teniser sveta uspeo da preokrene rezultat i na kraju slavi posle dva taj-brejka. U ovoj grupi su još i Novak Đoković i Viktor Troicki. Prvi teniser sveta je ranije danas slavio protiv Troickog sa 4:1, 4:1.

(FOTO) KRENULI TAKO SRBIN, AUSTRIJANAC I NEMAC U KAFANU... Đoković odveo teniske zvezde u SKADARLIJU!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je u prvom meču dana bio bolji od Dušana Lajovića, dok je Damir Džumhur zbog povrede predao meč Dominiku Timu i umesto njega će u nastavku turnira igrati Nikola Milojević.


U nastavku današnjeg programa igraće Dimitrov - Milojević, Tim - Lajović i Đoković - Krajinović i Troicki - Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija