• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2020

22:10

(VIDEO) SVE PUCA OD LUKSUZA! Pogledajte kako Nole uživa na hrvatskom primorju!

Tenis

(VIDEO) SVE PUCA OD LUKSUZA! Pogledajte kako Nole uživa na hrvatskom primorju!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je stigao u Zadar gde će za vikend igrati u drugom delu humanitarnog turnira "Adria Tour"

Đoković je u ranim poslepodnevnim satima doleteo u Zadar sa porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom (5) i ćerkom Tarom (2).

(FOTO) ĐOKOVIĆ STIGAO U ZADAR! Evo ko je Srbina dočekao na aerodromu!

Najbolji svetski i srpski igrač se potom uputio na luksuznu jahtu "Aša", privezanu u zadarskoj marini, gde je ručao igrajući se sa decom.

"Aša", koju su domaćini stavili Đokoviću na raspolaganje, je luksuzna "Maiora 91" super jahta duga 28 metara. Ima dve platforme i može da primi devetoro ljudi u četiri raskošno uređene prostorije. Ima đakuzi, meki nameštaj izgrađen od tamnih skupocenih vrsta drva, pa ne čudi što nedeljni najam ove jahte košta 50.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 4 godine

Djokovica ,izgleda politika uzela pod svoje ....sa pravom pisu svi Njemacki mediji o njemu i ovom turniru .

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija