• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

20:10

ĐOKOVIĆ GA PODRŽAO, A KIRJOS MU PORUČIO: Krompirko, a da je*eno nekada pitaš nas za mišljenje?

Tenis

ĐOKOVIĆ GA PODRŽAO, A KIRJOS MU PORUČIO: Krompirko, a da je*eno nekada pitaš nas za mišljenje?

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je u centru pažnje, ovoga puta zbog napada na prvog čoveka ATP-a Andreu Gaudenzija koga je Novak Đoković javno podržao nakon imenovanja na mesto predsednika

ATP, na čijem je čelu Gaudenzi, saopštio je da se tenis zvanično vraća 14. avgusta turnirom u Vašingtonu.

(VIDEO) KIRJOSE, A DA SE NISI NAPIO? Australijanac popio nekoliko vina, pa poručio: ENDI MAREJ JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA!

Povodom toga, Gaudenzi je rekao:

- Bio je ovo zajednički napor i nadamo se da ćemo uspeti da dodamo još nekoliko turnira u kalendar. Želeo bih da naš napor da se turniri održe pod ovakvim okolnostima prepoznaju, kao i naših tenisera koji će se takmičiti pod drugačijim uslovima.

Foto: reuters

Kirjos, koji je među prvima kritikovao čelne ljude ATP i US opena, nije štedeo reči.

- Svaka čast druže, stvarno si se pobrinuo za igrače tokom ovog perioda. Stvarno... je**te, a šta misliš da taj zajednički napor imaš zajedno s nama, krompirko - napisao je Kirjos.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija