• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

20:27

NOVAK HRVATIMA POSTAO GLAVNI NEGATIVAC! Okrenuli ploču: Dizali Srbina u nebesa, sada ga OPASNO kritikuju!

Tenis

NOVAK HRVATIMA POSTAO GLAVNI NEGATIVAC! Okrenuli ploču: Dizali Srbina u nebesa, sada ga OPASNO kritikuju!

Podeli vest

Novak Đoković je prešao dug put za kratko vreme... Naš najbolji teniser našao se na ozbiljnom udaru Hrvata jer je koronavirus prekinula Adria tur koji je naš as organizovao

Sve se tako brzo okrenulo... Nole se našao na opasnom udaru. Prošao je put od heroja do glavnog krivca. Od hvalospeva pa sve do kritika...

- Da, doveo je najbolji svetski teniser nikad jače društvo u Zadar. Plemenite ideje: Sav ćemo novac dati u humanitarne svrhe, a mi ćemo malo igrati da se održimo u formi, lepo se podružiti... Baš onako po naški ’Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine’. I tako Nole poveo kolo, a teniska Hrvatska veselo uskočila u njega, svi od Ivaniševića, Čilića i Ćorića, do čelnika saveza, pa političara, estrade, do puka, navijača i razdragane dječice, koja su se družila s teniserima na Kids' dayu. Obišli teniseri pola Zadra, nasmijani se slikali među narodom, igrali košarku, kupali se, plesali na koncertima... - navodi se u tekstu "24sata".

Ništa blaži nije bio ni "Jutarnji.hr".

- Išlo se niz dlaku prvom teniseru sveta računajući samo na promociju, zanemareni su baš svi protokoli, jer u Zadru se ništa od toga nije poštovalo. Isto je, da se razumemo, bilo i u Beogradu. Svet se čudio, ’je li ovo s naše planete’, svet je upozoravao i onda u nedelji kad je objavljen povratak tenisa, dobili smo tenisera zaražena koronavirusom. Tenisere visokog profila. Jest, postali smo top tema, o nikome se ne priča kao o nama, ali iz potpuno pogrešnih razloga.

Hrvatski Zavod za javno zdravlje sada nije imao milosti.

To u Zadru nipošto nije smelo tako izgledati, i odgovornost je na organizatoru. Preporuka HZJZ-a je bila da se turnir može održati, ali uz uslov da 30 odsto gledališta bude prazno, moze se čuti neslužbeno iz Stožera. Za košarkaške utakmice, kažu, odobrenje nije niti zatraženo od HZJZ-a - poručili su.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 4 godine

Poslat da izigrava i uigrava novo " mini jugoslovenstvo " ...naivni Srbi ,bili i ostali ,ovce za klanje i izivljavanje

Vanja

pre 4 godine

Iz Zadra sam ‘bila’ i srećna što je naš Nole ponovo na sigurnom tlu. Ja sam se iskreno bojala za njega....ovo je zapravo najbolji mogući scenario. Mi Srbi iz tog grada i te kako dobro znamo šta su sve u stanju da urade. Novak će ispasti krivac za sve njihove probleme sa COVIDom, ali to je najblaži scenario. Ja da sam na njegovom mjestu zaobilazila bi ove ‘susjede’ u velikom luku....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija