• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

10:46

UĆUTKAO ZLOBNIKE ZA SVA VREMENA! Australijanac ODBRUSIO NOVAKOVIM KRITIČARIMA!

Tenis

UĆUTKAO ZLOBNIKE ZA SVA VREMENA! Australijanac ODBRUSIO NOVAKOVIM KRITIČARIMA!

Podeli vest

Bivši australijski teniser Pol Meknemi jedan je od retkih koji je podigao glas, smatra da Novak Đoković nije zaslužio da trpi brutalne napade

Novak se našao na meti zapadnih medija jer je bio idejni tvorac Adria tour-a na kom su se koronavirusom zarazili on, Grigor Dimitrov, Borna Ćorić...

ZAGRMEO SRĐAN ĐOKOVIĆ! Dimitrov je naneo veliku ŠTETU SRBIJI i našoj porodici, Novak se ne oseća dobro!

PAKLENI UDAR! Nemci brutalno napali Đokovića! Nikada neće biti veliki šampion!

 

Meknemi je svestan da je Novak pogrešio, da je poranio sa turnirom, ali ga ne osuđuje jer je imao najbolje moguće namere.

- Upoznao sam mnoge šampione. U smislu humanosti i velikodušnosti duha, Novak je u vrhu. Želeći da donese radost, potcenio je virus i da, ima posledica, virus je svuda. Izvinite, ali razmislite dvaput pre nego što osudite čoveka čistog srca koji je napravio grešku - napisao je Australijanac.

Meknemi je u karijeri osvojio dve ATP titule, a javnosti je poznatiji kao bivši direktor Hopman kupa i izvršni direktor Australijan opena.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija