• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

09:30

(FOTO) BOLESNE USTAŠE, SKANDALOZAN GRAFIT U SPLITU! "Đokoviću, umri!"

Tenis

(FOTO) BOLESNE USTAŠE, SKANDALOZAN GRAFIT U SPLITU! "Đokoviću, umri!"

Podeli vest

Jezivo! U Splitu je osvanuo malo je reći sraman grafit, užasna poruka upućena najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću

Novak Đoković danima je na udaru svetskim medija, pa i Hrvatskih, iako je u Zadru organizovao Adria tur kako bi pomogao komšijama.

 

Foto: Privatna arhiva

 

(FOTO) HRVAT ŽESTOKO PLJUJE PO ZEMLJACIMA! Novak je ZARADIO 500 MILIONA, došao je u Zadar da nam pomogne! Nacionalna SRAMOTA je ovo što radimo!

TRESE SE BALKAN, HRVAT OTKRIO ISTINU! Đoković NIJE NAPRAVIO PROPUST, oni su POGREŠILI!

 

Na račun odgovornosti za širenje koronavirusa s Adria toura u Zadru bilo je mnogo uvreda na društvenim mrežama, najbolesnija je zabeležena na splitskim zidovima, prenosi Dalmatinski portal. U Sinjskoj ulici osvanuo je morbidan grafit upućen Novaku Đokoviću:

- Đokoviću umri! - piše na jednoj zgradi u centru Splita.

- Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita dabogda krepa - nastavlja se grafit.

Novak Đoković je jedan od zaraženih koronavirusom, a pozitivni na testu bili su i Dimitrov, Borna Ćorić, dva kondiciona trenera i Viktor Troicki. 

Možemo samo da se nadamo da će nadležne službe u Hrvatskoj uskoro ukloniti ove sramne poruke.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 3 godine

Pa valjda će i on ( Đoković ) progledati nakon ovoga

doktor nauka

pre 3 godine

vama jos nije jasno izgleda , vi jos ne razumijete zasto je poceo rat protiv Jugoslavije a posle i rat izmedju Srbije i Hrvatske , rat u Jugoslaviji je poceo zbog zabranjene ljubavi izmedju mladog srbina iz srpske radnicke jugoslavenske porodice i lepe bogate jezuitske katolicke hrvatice ciji je tata hrvat radio protiv Jugoslavije i Srbije i bio vatikanski jezuita nacista rasista i omalovazavo srpski narod i srpsku veru . Hrvati srbe nazivaju trofaznima po Tesli srbinu koji je izmislio trofaznu struju i zato sto se Srbi tri puta ljube , a danas ti isti Hrvati da bi sebe reklamirali govore da je Tesla hrvat a sutra kada hrvati vide svoju licnu pokvarenu korist iz toga ce govoriti da je i srbin Djokovic ustvari hrvat , a danas proteruju Djokovica jer je Srbin . Tako da sada vidite da taj hrvatski rasizam i nacizam i nakon Jugoslavije 35 godina kasnije je dohvatio i Djokovica jer je covek uspesan ali je dete iz mesanog braka i pravoslavne vere je , sto je vatikanskim katolicima rasistima hrvatima i nacistima genetski neprihvatljivo .

Goran

pre 3 godine

Prvo tesla nije rodjen ni u hrvatskoj ni u srbiji već tadašnjoj austrougarskoj, drugo tesla nije izmislio trofaznu struju nemoj da lupaš gluposti da ti se smeju po forumu, tesla je jedno od svih tih stvari prvo pretvorio jednosmernu struju u naizmeničnu tako pre neko što počneš nešto da piseš proveri da ne bi lupetao

Nikola

pre 3 godine

hrvatski morone , mozes jedino da sanjas da jednog dana budes srpski pravoslavni Goran , Zoran , Slobodan , itd , a Nikola Tesla je po vlastitom prirodnom opredeljenju i opredeljenju ili poreklu njegove porodice srbin i pravoslavac bio i u Austrougarskoj i tri puta se ljubio pa ste vi zaostali hrvati izmislili termin trofazni , a vi morate da ste taj zli hrvat o kome doktor nauka prica , kao prvo iz vase hrvatske zlobe i zavisti skrecete i menjatye temu u drugom nebitnom pravcu koji zadovaljava vas neostvareni hrvatski identitet , vi hrvati se kronicno psihicki poremeceni i treba da se lecite , ako ne verujete pitajte Vedranu Rudan , popovi vam siluju casne sestre po katedralama , katolicka crkva je leglo kriminala i nemorala , a kao drugo ste promasili temu i poentu price . Sve je jasno , upecali ste se , iz vase hrvatske nacisticke zavisti i zlobe omalovazavate druge a katolicku pedofiliju nazivate religijom .

doktor nauka

pre 3 godine

obrazujte se hrvati i naucite prvo da se srpsko Tesla pise velikim slovom T .

Djoko

pre 3 godine

I ti si strucnjak...hahahahah....pretvorio jednosmernu stuju u naizmenicnu....vecu glupost nisam cuo odavno...Vrati se malo u skolu i pogledaj fiziku, bar elementarne stvari da naucis, a ne da kritikujes ljude koji nisu iz struke

Ćorka

pre 3 godine

Pitanje je sada koliko će on Hrvata ubiti sa tom Koronom a uopšte je nisu imali kad je on doneo? ZATVOR za Noleta!

ponosanS

pre 3 godine

Objasni mi molim te odakle korona u Zagrebu, da nije Djokovic obisao vasu psihijatrijsku i uneo virus? - Iskoristili ste turnir u tenisu da nekako opet objavite da niste korona frii iako ste i vi i mnogi u okruzenju zbog turizma prikrivali rezultate i istinu. Testirate 300 osoba dok Srbija testira preko 5000 a broj zarazenih u odnosu na stanovnistvo je kod vas ipak veci. Zar mislite da je neko glup da veruje da je Novak sa teniserima doneo koronu? - Inkubacijsko vreme virusa u telu je i do 14 dana, neki mogu imati virus bez ikakvih simptoma i biti virusonosci a da to i ne znaju. Da bi virus mogao da se otkrije treba minimum 5 dana. Pa malo ukljucite matematiku, intuiciju i logoku i bice vam jasno, lagali su vas da je virus pobedjen i to je to. Ovi grafiti po lipoj govore vise o njihovim sponzorima iz zapadnih zemalja nego o Djokovicu. Djokovicu od srca zelim da delima svojim miseve posrami i da jos dugo pobedjuje. Brzo ozdravljenje svima koji su zakacili koronu. Ja licno ne mislim da je korona bolest ali jeste virus koji izaziva komplikacije vec bolesnim osobama.

VladimirR

pre 3 godine

Ništa neočekivano!? Hrvati se drže svoje tradicije!

Rajko

pre 3 godine

Tako mu i treba..kad hoće da se liže snjima..

Robin Hud

pre 3 godine

Organizovati turnir u vreme pandemije/epidemije da bi pomogao kolegama teniserima?!? pa nisu oni socijalni slucajevi...je zaista van pameti! Sa pola mlrd evra ustedjevine se godinu dana sedi miran u nekom zamku i ..be se zena i smiri glava malo od svega!

zoran

pre 3 godine

...autori grafita - obična stoka..poneli ljubav iz kuće.

Krstivoje

pre 3 godine

Stoljetna mentalna poremecenost. Neizlecivo bolesna sujeta. Vekovima zarazeni zlobom. Nije dzabe receno; hrani pseto da te ujede. Otpad. Septicka jama. Cast pojedincima.

zora

pre 3 godine

Oni se radjaju zli a tokom zivotu nauce da budu ljubomorni i mrznja ih izjeda.

NEBOJŠA

pre 3 godine

то су њихове породичне ствари.шта се ми мешамо у то ???сумњам да ће се ђоковић опаметити.он на теслу,можда ,личи,само физички.иначе му интелигенција није јача страна !!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija