• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

17:10

PROGOVORILA MAJKA DRAŽENA PETROVIĆA! Biserka otkrila čega se najviše plaši posle susreta sa Đokovićem!

Tenis

PROGOVORILA MAJKA DRAŽENA PETROVIĆA! Biserka otkrila čega se najviše plaši posle susreta sa Đokovićem!

Podeli vest

Koronavirus prekinuo je Adria tur... Novak Đoković je pozitivan, a imao je kontakt sa majkom Dražena Petrovića Biserkom. Ona je otkrila kako se oseća i da li je uplašena

- Moram vam reći da u životu nisam videla toliko fotoreportera i novinara na jednom mestu, a i sami znate da sam prošla pola sveta, od NBA lige do velikih manifestacija u Španiji ili Grčkoj. To u Zadru, ta gužva oko Đokovića, to je bilo  nešto neverovatno, čudo - rekla je Biserka.

Adria tur je prekinut zbog koronavirusa, a i sam Novak Đoković je zaražen.

- Dobro se osećam, nemam nikakvih simptoma. Odmah sam nazvala epidemiologa, čim sam saznala da je Novak, s kojim sam se pozdravila i lagano zagrlila i potapšala po ramenu, ali bez poljubaca, pozitivan na koronavirus i dobila sam instrukcije i u petak ću verovatno ići na testiranje jer će to biti osmi dan od kontakta s Đokovićem - kaže Biserka i otkriva šta je najviše brine:

- Najveća briga mi je suprug Jole (93), koji je u kolicima, a žena koja mi je pomagala da vodim brigu o njemu ne sme da dolazi u našu kuću zbog pravila epidemiologa. Zbog njega sam u strahu.

Otkrila je i zašto se osećala glupo.

Evo vam primer kako je sve izgledalo. Stigla sam u Zadar na turnir sa maskom i rukavicama i držala sam se strogo pravila o distanci. Ali kada sam videla da baš niko ne nosi masku, ispala sam sama sebi smešna i glupo sam se osećala. Bila sam u šoku jer su se svi ponašali kao da korona nikad nije postojala, kao da je bila na Marsu. Zapravo, po meni je kriv organizator jer nije dao tačne instrukcije. Na kraju se jako lepa priredba završila na ovako ružan način - zaključila je Biserka.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ЛЕПО ЈЕ ВИДЕТИ КАКО НОЛЕ ,КОНАЧНО,ДОБИЈА ПРАВУ СЛИКУ О ОНИМА У ЧИЈЕ ИМЕ СЕ КЛЕО,СА КОЈИМА СЕ ИДЕТИФИКОВАО,ЗА ЧИЈУ БИ НАЦИОНАЛНОСТ,БЕЗ ПО МУКЕ,ПРОДАО СВОЈУ!!!ВОЛЕ ГА ДО ПОСЛЕДНЈЕ КАПИ,СРБСКЕ,КРВИ,А ПОСЛЕ ТОГА ШУТНУ КОМСТАРО КУЧЕ.Е МОЈ ЂОКОВИЋУ,ТО СУ ОНИЗА КОЈЕ НАВИЈАШ,ЗА КОЈЕ''НЕ БИ МЕ СМЕТАЛО НИ ДА САМ ХРВАТ,АЛИ НИСАМ''.ГЛУП СИ КО ПОНОЋ,МОЈ НОЛЕ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17