• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

12:52

NOVAK JE ZALUTAO, MENTALNO JE PAO... Beker otkrio VELIKU TAJNU! Ovako je napravio MAŠINU!

Tenis

NOVAK JE ZALUTAO, MENTALNO JE PAO... Beker otkrio VELIKU TAJNU! Ovako je napravio MAŠINU!

Podeli vest

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, otkrio je šta je prvo uradio kada je postao deo stručnog štaba našeg asa

Boris Beker je trenirao Novaka Đokovića u periodu između 2013. i 2016. godine. Tokom tog perioda je Novak osvojio čak sedam grend slem titula.

TENISKI RAT! Bivši Novakov trener poručio Kirjosu da je MIŠ i cinkaroš, brzo je usledio i ODGOVOR!

(VIDEO) O, BOŽE! HRVATI NE RAZUMEJU NOVAKA, PA "TITLOVALI" SRBINA! Pogledajte kako su "preveli" Novakove reči!

 

Nemac je bio gost podkasta Matsa Vilandera i ispričao je kako je izgledao njihov odnos i kako je Boris uticao na Novaka.

- Počeo sam sa njegovim mentalitetom. Radio se o stavu i načinu na koji pristupate mečevima. Novak je zalutao, gubio je finala od Rafe i Rodžera, pa je mentalno pao. Pomogao sam mu, popravio sam njegovo pozicioniranje na terenu, mislim da je u nekim situacijama bio previše defanzivan. On je čvrst momak, neće dozvoliti da ga neko tek tako pobedi - otkrio je Boris Beker.

Novak Đoković je postao opasniji po Rodžera Federera i Rafaela Nadala i to su svi primetili.

- Novak i Rodžer su bili veliki rivali, naravno, sećam se dobro kako je to izgledalo kada sam prvi put sedeo pored terena i gledao. Posle meča je situacija bila čudna, svako sedi u svom delu svlačionice, dok Edberg, tadašnji Federerov trener, i ja stojimo i razgovaramo kao da smo u parku - ispričao je Nemac.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija