• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

07:46

(FOTO) LICEMERI, PLJUVAČI, GDE STE SADA? Federer ZAPREPASTIO planetu, Novaka su zbog ovoga RAZAPELI!

Tenis

(FOTO) LICEMERI, PLJUVAČI, GDE STE SADA? Federer ZAPREPASTIO planetu, Novaka su zbog ovoga RAZAPELI!

Podeli vest

Ceo svet se obrušio na Novaka Đokovića zbog Adria tura, navijača, druženja sa teniserima

Sada se na udaru našao i Rodžer Federer, ali je teško očekivati da će Švajcraca osuditi kao što to Srbinu rade već nedeljama.

Hose Moron, prvi čovek specijalizovanog teniskog sajta "Punto de Brejk", kritikovao je Rodžera Federera što se bez maske fotografisao sa navijačima.

A NEKADA STE MOGLI DA IGRATE SAMO PRED RODITELJIMA? Britanka opasno udarila na Noleta, Rafu i Rodžera!

DA LI JE MOGUĆE?! FEDERER NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Švajcarac se sprema za penziju!

 

Federer se u Švajcarskoj družio sa navijačima, međutim nije imao masku i nije bio na preporučenoj distanci. Španac ističe kako su ljudi osuđivali Novaka Đokovića za iste stvari i da bi isto morali da postupe prema Švajcarcu.

- Ono što smo rekli za Đokovića, moramo da ponovimo ovde. Rodžer Federer slikao se s navijačima, a da nije nije imao masku ili držao distancu od jednog metra. Isto možete videti kako mu je ponuđena neka olovka kako bi dao autogram. Pogrešno -  napisao je Moron na Tviteru.

Naravno usledila je lavina komentara Novakovih navijača: "Ovo ne umete da kritikujete, a kad je Novak pogrešio, svi ste ga pljuvali, eto kakvi ste vi ljudi", "Federer može sve jer on je Federer i niko mu ništa ne kaže", "Đoković je to uradio, pogrešio je, i svestan je tako, a šta ćemo sa Federerom? - samo su neki od komentara. 

 

 

Federer se trenutno oporavlja od operacije kolena i na teniski teren vratiće se tek u 2021. godini.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
razlika

pre 3 godine

Federerova greška je mala maca naspram onoga šta je Novak uradio.Federer nije u jeku oandemije organizovao "turnir" kojem je prisustvovalo više hiljada gledalaca ,nije sa fanovima slavio u noćnim lokalima ,nije plesao polugo u noćnim lokalima i nije se grlio sa fanovima.To što on nije radio ,radio je Novak.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija