• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

13:36

(FOTO) NOLE LUPIO ŠAKOM O STO, ZAČEPIO IM USTA! Uzvratio UDARAC, a mislili su da će da ga unište!

Tenis

(FOTO) NOLE LUPIO ŠAKOM O STO, ZAČEPIO IM USTA! Uzvratio UDARAC, a mislili su da će da ga unište!

Podeli vest

Rodžer Federer i Rafael Nadal su protiv Novaka Đokovića i ideje o formiranju Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA)

Javnos u Španac i Švajcarac pokazali da su protiv Srbina, ali onda je Đoković uzvratio udarac. Na teren u Njujorku uz Novaka su izašle desetine njegovih kolega, pokazali su da su uz prvog tenisera sveta. 

BURA, NOVAK DIRNUO U OSINJE GNEZDO! Srbin neće da ĆUTI, izazvaće ŽESTOKE POTRESE! Razapeće ga zbog ovoga!

ĐOKOVIĆ SE POVLAČI! Teniski svet u šoku posle ove odluke prvog igrača sveta!

 

Posle današnjeg uspešnog sastanka, uzbuđeni smo što možemo da saopštimo da kreće sa radom Asocijacija profesionalnih teniskih igrača (PTPA), prvo udruženje sastavljeno samo od tenisera još od 1972 - poručio je Novak Đoković uz zajedničku fotografiju.

A uz njega su stali i Pospišil koji je s njim i krenuo u organizaciju PTPA, te Krajinović, Karlović, Dodig, Rud, Švarcman, Beretin, Marah, dvojica Herisona, Mektić, Škugor, Martin, Kureši, Pavić, Delijen, Pelja, Bopana, Džumhur, Bedene, Fric, Hurkač, Garin, Kovalik, Majer, Danijel, Fučovič, Mute, Pol, Šapovalov, Ože-Alijasim....

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lara

pre 3 godine

Samo napred Nole i svi Vi teniseri koji se borite za svoja prava u ovom sportu i ne zelite politika da uzme maha kao sto je u drugim sportovima uzela maha....tako treba I D E M O O!!!!! ?????...svaka vam cast...majstori....kada bi tako svuda bilo to bi bilo super....

Aleksandar

pre 3 godine

Želim svu sreću Noletu, jer udario je u zmijarnik... Primetno je da uz njega gotovo da nema Tenisera iz Top 20... Teško je stati uz svojevrsnog Robin Hooda, kada imate težak i prepun budjelar. A i taj srpski osećaj za pravdu i pravednost, zapadnjaci nažalost nemaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija