• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

07.09.2020

07:15

AMERI, ZABORAVILI STE NAJVAŽNIJU LEKCIJU: Nikada, ali NIKADA ne LJUTITE ŠAMPIONA!

Tenis

AMERI, ZABORAVILI STE NAJVAŽNIJU LEKCIJU: Nikada, ali NIKADA ne LJUTITE ŠAMPIONA!

Podeli vest

Nakon svega što se desilo sigurno da je bitno ohladiti glavu i vratiti se u normalu. Kada je u pitanju Novak Đoković to može da znači samo jedno - svete tenisa, čuvaj se

Da li je odluka sudija na US openu mogla da bude drugačija? Da, sigurno da jeste. Već smo pisali o tome da upravo arbitar zajedno sa supervizorom na licu mesta donosi odluku da li će neko biti diskvalifikovan ili ne. Odluka je bila takva da je Đoković pre vremena završio učešće na grend slemu u Njujorku.

DRUGAČIJE NE BI NI MOGAO DA ELIMINIŠE ĐOKOVIĆA! Licemerni Španac poručio nakon meča: Sudija je uradio pravu stvar, tako nešto se ne radi!

Da li im je zasmetalo što je pre samo nedelju dana podigrao trofej Sinsinatija u istom tom gradu. Da li im je zasmetalo što je vezao 26 pobeda i što ove godine ne zna za poraz? Da li im je zasmetalo što je i pored povrede došao do drugog trofeja na turniru koji mu je do skoro jedini nedostajao da bi kompletirao kolekciju?

Foto: Reuters

Da li im je zasmetalo što je najbolji na svetu?

Svaki Noletov navijač dobro zna šta ovo znači. Dobro zna gde je "žica" najboljem na svetu. Gotovo je sigurno da ovako nešto samo može da podigne Đokovića da pokaže svima ko je i šta je. Oduvek je bio poznat po tome.

Bezbroj puta je Novak pokazao onaj pravi srpski inat. Setimo se kada je pao na 21. mesto ATP liste, a onda na dominantan način povratio prvo mesto. Ređali su se tada trofeji kao na traci, a mnogi su mu već predviđali kraj karijere i totalni pad.

Ili prošlogodišnjeg Vimbldona kada su Britanci bili protiv njega u finalu i jedva čekali pobedu Rodžera Federera. Svi se dobro sećamo kako se taj meč završio...

Foto: ap photo

Problema sa publikom je bilo često, a 2013. sumnjive sudijske odluke u polufinalu Šangaja mogle su da koštaju našeg asa prolaza dalje. Pitao se tada Novak: "Kako je ovo moguće?" Na kraju se izborio sa svim "protivnicima" i slavio na maestralan način, a onda u finalu ućutkao publiku pobedom nad Del Potrom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Identifikovali su amerikanci sebe mnogo vise nego sto su djokovicu naneli stete. Svim teniserima sveta svim sportistima i gledaocima je jasno sta se dogodilo sudijama su bezbednjaci turnira dojavili da ga diskvalifikuju dakle sport ovde nije sport vec politika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija