• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

11:31

(FOTO) PIJANDURA, NIGDE NE IDE BEZ FLAŠE! Zbog ove žene Novaku uništavaju karijeru!

Tenis

(FOTO) PIJANDURA, NIGDE NE IDE BEZ FLAŠE! Zbog ove žene Novaku uništavaju karijeru!

Podeli vest

Novak Đoković je diskvalifikovan sa ju Es opena zbog toga što je pogodio lopticom linijskog sudiju

Brzo smo saznali da se radi o Lauri Klark, koja je bila linijski sudija  na meču između Srbina i Pabla Karenja Buste.

(VIDEO/FOTO) PROGOVORIO GLAVNI SUDIJA! Evo zbog čega je diskvalifikacija Novaka bila jedina opcija!

(FOTO) SVE OTKRIVENO, POZNATI DETALJI! Ljubiteljka Hrvatske je žena zbog koje je Đoković IZBAČEN sa Ju Es opena!

 

Iako Novak nije namerno pogodio dotičku gospođu organizatori nisu imali milosti. Posebno jer je Laura pala kao da je neko ubio, držala se za vrat, jedva disala, a posle samo nekoliko minuta sve je bilo u redu.

Inače, žena zbog koje Novaku hoće da unište karijeru obožava Hrvatsku, ali i Rafaela Nadala, čije fotografije od tenisera ima na Tviteru. Međutim, tenis nije njena najveća ljubav, nego flaša. Veliki je ljubitelj vina.

 

Njeni profili pun je fotografija vina, vinskih flaša, čaša s vinom. Laura retko gde ide bez flaše i ne propušta događaje na kojima se promoviše vino. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zalexanderbrown @zacbrownband In life, as with Wine, it's all about balance....

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on Jul 22, 2019 at 9:46pm PDT

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zalexanderbrown @zacbrownband enjoying a fab ZAB Red Blend with my birthday boy......hello, St Louis!

A post shared by Laura Clark (@catwoman63) on Apr 26, 2019 at 5:18pm PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video

PROĐITE KROZ TUNEL SLAVE! Evo kako je Crvena zvezda obeležila rođendan svoje Marakane!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 3 godine

Nek su ga diskvalifikovali. On je profesionalac i to sebi nije smio dozvoliti. Sledeci put ce da gleda gdje baca lopticu. Za sve su ista pravila. Netreba traziti krivca u nekom drugom.

Perica

pre 3 godine

Alal vera za naslov članka! Jes pijandura...

LALA

pre 3 godine

Trebalo joj je uzeti alkotest , mozda je zena pala zbog neceg drugog

Rasa

pre 3 godine

na strani sam Noleta ,ali sledeci put da takve stvari kontrolise.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ДИСКВАЛИФИКОВАН ПА ШТА?ЗАШТО БИ МУ ТО УНИШТИЛО КАРИЈЕРУ?НИЈЕ НИ ПРВИ НИ ПОСЛЕДЊИ.УОСТАЛОМ НИЈЕ НИ ТРЕБАО ИЋИ ТАМО ГДЕ ГА НЕ ЖЕЛЕ И УВЕК МУ ПОДМЕЋУ.ИСТО ВРЕДИ И ЗА ВИМБЛДОН.ВИШЕ ЋЕ ОН ФАЛИТИ ТУРНИРУ НЕГО ТУРНИР ЊЕМУ!!!

Zarko

pre 3 godine

Definitivno je kriva, jer se nije izmaknula kada ju je covek balkanskog porekla i vaspitanja u jeku svoje histerije gadjao lopticom (namerno ili ne, nebitno je). On nikako nije kriv, jer je kod nas to normalno. Gledam sinoc Tadic napao sudiju psuje mu sve, ovaj izvadio zuti... posle na snimku jasno se vidi da je faul postojao, cak je i nas igrac digao ruku da se izvine.

Milojko

pre 3 godine

Tačno nemam pojma što Srbe cio svjet mrzi ono ni Rusi ih baš nešto gotove ali su im jedini saveznici na Balkanu pa ono ko fol braća a tek komšije niko sa SR nije u dobrim odnosima se šumske republike

Olja

pre 3 godine

Sramota je da jedan javno samopromovisani alkoholičar, koji ima tako spore reflekse da ne može da izbegne sporu lopticu upućenu iza leđa, uopšte utiče na tok teniskog turnira. Očigledno je preglumila povredu za šta će biti nagrađena od organizatora a njeni advokati će dodatno da izvuku pare od Novaka. Ali, šta bolje očekivati od amerikanaca. Jadno, da jadnije ne može biti.

Nenad Rakovica

pre 3 godine

Zašto nismo korekni. Devojka ili žena ima svoj život. To dali je neka pijandura ili ljubitelj dobre kapljice to je njen privatni život. Gledam po komentarima niste realni. Dali je Djoković koga svi volimo smeo ovo da uradi. Dali je ovo po propisima. Samo razmislimo i onda procenimo kroz komentare. Nismo objektivni. Djoković uopšte nije smeo ovo da uradi pa makar i da pomisli. Zato je udaljen sa terena i nosi sa sobom "breme" US turnira.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija