• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

15:17

OPET UDARAC, AMERIKANKA SRAMNO ISPROZIVALA SRBINA! Novak je POBEGAO, nije imao hrabrosti!

Tenis

OPET UDARAC, AMERIKANKA SRAMNO ISPROZIVALA SRBINA! Novak je POBEGAO, nije imao hrabrosti!

Podeli vest

Martina Navratila oštro je iskritikovala Novaka Đokovića posle diskvalifikacije sa Ju Es opena

Đoković je nesmotreno pogodio linijskog sudiju u grlo, pa je izbačen sa Ju Es opena, a oglasila se jedna od najvećih legendi tenisa.

Martina Navratilova Amerikanka češkog porekla koja retko kada hvali Srbina osvrnula na Đokovićevu poruku preko Instagrama nakon izbacivanja sa Ju Es opena kada se izvinio organizatorima zbog svega. Ona zamera Novaku što nije održao konferenciju za medije.

(VIDEO) SRAMOTA! NASLAĐUJU SE NOVAKOVOM MUKOM! Licemerni Englez je ovako razbesneo Srbina!

(VIDEO/FOTO) OVO JOŠ NISTE VIDELI! Ovako je Ivanišević reagovao kada je Đoković UDARIO sudiju!

 

Šta je Laura Klark uradila Novaku Đokoviću iza leđa pročitajte OVDE.

Boris Beker otkrio šta je pre nekoliko godina savetovao Novaku Đokoviću, pročitajte OVDE.

Foto: usatoday

Novak Đokoivć i Laura Klark

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo - počela je Navratilova za "Tennis Channel" .

- Napravio je grešku u deliću sekunde, ali onda je imao vremena da razmisli o svemu i on je pobegao! Nije imao hrabrosti da izađe pred novinare da priča o tome, to je kao izvinjenje bez izvinjenja. Da, naravno da mu je žao što je to uradio, ali je trebalo da ostane da porazgovara sa novinarima  - kritikovala je Navratilova prvog tenisera sveta, koji je bio u  obavezi da dođe na konferenciju za medije, a pošto nije novčano je kažnjen. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 3 godine

Napravio je veliku veliku gresku. Ali ne taj dan , vec kada je odlucio da ce igrati na ovom turniru. U drzavi gdje je vec dokazan ne da ga ne vole, vec da ga mrze. Nadam se da ce jednom kada zvrsi karijeru otvoreno reci sta misli o njima zbog bombardovanja njegove zemlje. Da, to je vec ucinio ali veoma tiho, dosta ne zapazeno. Morat ce jos jednom , mnogo glasnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija