• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

16:41

FRANCUZ JEDVA DOČEKAO DA NAGAZI SRBINA! Nije bitno da li ste broj 1 ili ne!

Tenis

FRANCUZ JEDVA DOČEKAO DA NAGAZI SRBINA! Nije bitno da li ste broj 1 ili ne!

Podeli vest

Nekadašnji francuski teniser Anri Lekont veruje da je Novak Đoković pravedno diskvalifikovan sa US opena

Đoković je slučajno lopticom udario linijskog sudiju i dobio direktnu diskvalifikaciju iz osmine finala. Sudije su bile neumoljive

Kako je reagovao Goran Ivanišević kada je Novak pogodio sudiju lopticom pogledajte OVDE.

Lekont je, kao i mnogi, kaže: "pravila su pravila".

- Pravila su ista za sve. Setite se Denisa Šapovalova koji je takođe slučajno pogodio sudiju lopticom baš jako. On je diskvalifikovan. To pravilo važi za sve - rekao je Lekont.

MEKINRO NEMILOSRDAN! Amerikanac zna šta se desilo Đokoviću u Njujorku!

(FOTO) KAPA DOLE! Amerikanka NAPALA ZEMLJAKE zbog Srbina! Nisu mogli da je UĆUTKAJU!

 

Foto: printscreen

 

- Pravila su ista za sve. Džon Mekinro je diskvalifikovan sa Australijan opena zbog toga šta je rekao sudiji. Imamo i situaciju sa Serenom Vilijams. Pravila su ista za sve, tu nije bitno da li ste 'broj 1' ili niste. Morate da poštujete pravila ili ćete dobiti kaznu. To je normalno -  podvukao je Lekont.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Bravo za Francuza. Pa cirkuzan treba da znaš da Nole nije diskvalufilovan što je slučajno pogodio libijskog sudiju, već zato što se borio za Pera, Mandarina Kristina Mladenović. Kome bre vi predajete m..a za bubrege. Nole zajj.. i više gubljenje energije i podmetanje ledja za tudje tenisere. Neće ti biti zahvalni vec će prvom prilikom da ti zabiju nož u ledja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija