• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

14:17

(VIDEO/FOTO) NOVAK UZVRATIO UDARAC POSLE SKANDALA! Po paklenoj vrućini u dva seta slomio Italijana!

Tenis

(VIDEO/FOTO) NOVAK UZVRATIO UDARAC POSLE SKANDALA! Po paklenoj vrućini u dva seta slomio Italijana!

Podeli vest

Novak Đoković je u osmini finala mastersa u Rimu pošto je rutinski pobedio Salvatorea Karuza sa 6:4, 6:2 posle sat i 24 minuta igre

Prvi teniser sveta, koji je prošle sezone igrao finale, će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz okršaja Filip Krajinović - Marko Čekinato.

Bio je ovo Novaku prvi meč posle Ju Es opena i diskvalifikacije nakon što je slučajno udario sudiju lopticom. Bilo mu je malo potrebno da se prilagodi na šljaku, ali bez problema je preskočio prvu prepreku u Rimu.

(VIDEO) NOLE SE OGLASIO POSLE SKANDALA U NJUJORKU! Izašao je na teren i poslao moćnu poruku!

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Bivši broj 1 o Novakovom izbacivanju i najvećem svih vremena!

 


Dobio je set Novak, mada nije igrao dobro. Očekivano, pre samo nedelju dana je igrao na Ju Es openu, još se prilagođava na novu podligu. 

Ali, posle početnog ispitivanja snaga, nije bilo mnogo drame, Novak je slomio otpor žilavog Italijana i dobio prvi set nakon  brejka sa 6:3. 

 

 

Italijan je već u trećem gemu drugog seta morao da brani brejk lopte. Uspeo je da se vrati posle 40:15, borio se kao lav, ali nakon 12 minuta igre u ovom gemu posustao je. Nole pravi brej, koji je potom potvrdio i poveo sa 3:1. Potom je Srbin napravio još jedan brejk i upisao rutinsku pobedu posle sat i 24 minuta igre.

 

 

TOK MEČA

 

 

Drugi set:

6:2 - Kraj! Pobeda Novaka Đokovića 6:4, 6:2!

5:2 - BREJ, drugi u setu Novaka Đokovića. Nema više snage Italijan da parira prvom teniseru sveta koji ima dva brejka prednosti i servira za pobedu.

3:1 - Bilo je 30:0 za Italijana na servis Đokovića, ali uzvraća Srbin i dolazi do gema i potvrde brejka.

2:1 - BREJK! Poveo je 40:15 na servis rivala Đoković u trećem gemu. Međutim, i ovog puta je Karuzo spasio tri brejk lopte. Ali, nije uspeo četvrtu, nekako je Nole posle dugog gema slomio otpor rivala i poveo u setu. Gem je trajao skoro 12 minuta.

0:1 - Osam minuta trajao je prvi gem u drugom setu, Italijan uspeva da osvoji gem na svoj servis.

Foto: AP photo/tanjug

 

Prvi set:

6:3 - Posle 39 minuta igre Đoković koristi drugu meč loptu i osvaja prvi set.

5:3 - Konačno! BREJ! Đoković se iskupio za prokockanu šansu, prvi brejk u osmom gemi i servira za osvajanje prvog seta.

3:3 - Šteta, prokockao je Nole dve brejk šanse.  Odolevao je Italijan do petog gema, kada je naš as koji je inače daleko od prepoznatljivog nivoa došao do dve brejk lopte. Spasio je Karuzo da se spasi i ponovo izjednači rezultat.

 

 

3:2 - Još se Nole prilagođava na podlogu u Rimu. Jedan i drugi teniser čuvaju svoj servis gem.

2:1 - Nije lako igrati u Rimu, trenutno je temperatura 33 C! Nole osvaja drugi servis gem za predbnost, ali i dalje čekamo brejk.

Foto: reuters

 

1:1 - Nekoliko neiznuđenih grešaka prvog tenisera sveta, Karuzo lako dolazi do izjednačenja.

1:0 - Rutinski start Đokovića. IIzgubio je prvi poen svojom greškom, ali onda osvojio naredna četiri.

Uskoro počinje meč. Teniseri su izašli na teren, ali je sudija Adel Nur tražio od Đokovića i Karuza da  stave epidemiološku masku  kako bi bio podbačen novčić za odlučivanje toga ko će prvi da servira. 

 

 

12.23 - Dobro došli, pratite uz Informer.rs meču između Novaka Đokovića i Salvatorea Karuza.

Foto: reuters

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija