• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

19:07

LJUBOMORNE DUŠE! Novakovi konkurenti BESNE zbog tretmana za najboljeg tenisera SVETA!

Tenis

LJUBOMORNE DUŠE! Novakovi konkurenti BESNE zbog tretmana za najboljeg tenisera SVETA!

Podeli vest

Kao što smo već pisali, direktor Australijan opena Kreg Tili najavio je da će troje najboljih muških i ženskih tenisera morati da budu smešteni u Adelejdu, a ne u Melburnu, što je sada izazvalo burne reakcije i negodovanja ostalih

Direktor prvog grend slema u sezoni Kreg Tili najavio je da će troje najboljih muških i ženskih tenisera morati da budu smešteni u Adelejdu, a ne u Melburnu, tokom karantina pred Australijan open.

To znači da će Novak Đoković, Rafael Nadal i Dominik Tim od tenisera, kao i Ešli Barti, Simona Halep i Naomi Osaka od teniserki, biti smešteni u Adelejdu, gde će 29. i 30. januara čak odigrati i egzibiciju.

Foto: ap photo

Već je počela hajka na Noleta...

Ovo se nije dopalo francuskom teniseru Žeremiju Šardiju.

-Najbaže rečeno čudna odluka. Došla je iz vedra neba. Pojedinci će moći da koriste teretanu u hotelu i moći da rade vežbe koje se ne računaju u petosatnu kvotu. Skoro da će moći normalno da funkcionišu.

Australijan open će se ove godine igrati u kasnijem terminu, od 8. do 21. februara, a titulu brani Novak Đoković.

Direktor Australijan opena je već rekao da će svi imati iste uslove, ali Šardi ne veruje u to.

- Već imaju puno privilegija. Ako mogu više od nas, onda to neće biti ista priprema. To je čudno za sport u kome bismo trebalo da imamo svi iste uslove. Da sam i četvrti na svetu, bio bih izbezumljen. Znam da nije tačno ono što su rekli za Adelejd.

Podsetimo, svi teniseri po dolasku u Australiju moraće da idu u karantin od 14 dana i imaće dozvolu da treniraju samo u određenim vremenskim intervalima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailo

pre 3 godine

Upravu su.! Svim takmičarima se MORAJU obezbediti isti uslovi. Kako na terenu tako i van terena... Nije to stvar ljubomore već PRINCIPA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija