• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

14:15

MILION DOLARA ZA FEDERERA, ZA MANJE NE IGRA! Ko će ovo da plati?

Tenis

MILION DOLARA ZA FEDERERA, ZA MANJE NE IGRA! Ko će ovo da plati?

Podeli vest

Rodžer Federer će propustiti prvi grend slem sezone, Australijan open

Još nije poznato kada će ove sezone početi da igra pa se čelnici turnira već utrkuju ko će pre do Švajcarca.

Rodžer Federer nije igrao od poraza od Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Melburnu. Trebalo bi da se vrati na teren u martu, a pitan je je na kom turniru. Roterdam, Dubai, Doha….svi bi rado osvajača 20 grend slem trofeja. Ali, pitanje je koliko će ih to koštati.

Svi bi Federera

Primera radi, u Roterdamu koji bi rado doveo Fedrera ove godine, Švajcarac je 2018.godine igrao besplatno, tražio je vajld kard i naravno dobio. Tada se pobedom vratio na prvom mesti na ATP listi. Ali 2012. i 2013. godine igrao je za milon dolara. To je Rodžerova cena, za manje ne igra.

Foto: Tanjug/AP

 



Organizatori turnira 500 u Roterdamu, na čijem čelu je direktor Ričard Krajiček, insistiraju da Federer dođe kod njih.

- Ako je znao da 8. februara neće moći da igra i da je to prebrzo za njegov povratak, kako može da zna hoće li biti spreman 1. marta? Doduše, mečevi u dva dobijena seta su nešto drugo u odnosu na grend slem. Rodžer dobro zna da je dobrodošao u Roterdamu. Možete samo da se nadate da će vas njegov menadžer pozvati da vam kaže kako on želi da igra ovde, ili da ćete dobiti mejl sa tom sadržinom – kazao je Krajiček.

Šampion Vimbldona 1996. godine ističe da je još sve neizvesno kada je u pitanju povratak Federera.

- Ne mogu da smatram da će se garantovano vratiti turnirima baš kod nas. Možda je i to prerano za njega. Takođe voli da igra u Dubaiju. Posle Roterdama, dolaze Doha i Dubai. On bi mogao da odabere da se pojavi i na tim takmičenjima.

S obzirom na to da Federer nije igrao godinu dana milionska premija bi se bez sumnje isplatila svakom turniru.

Bonus video 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija