• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

16:31

SRBIJAAAAAA, IDEMOOOOO! Imamo najtežu grupu, ali verujem u naš tim!

Tenis

SRBIJAAAAAA, IDEMOOOOO! Imamo najtežu grupu, ali verujem u naš tim!

Podeli vest

Viktor Troicki je prošle godine pomogao Srbiji da dođe do prvog trofeja na ATP kupu, ali ove godine kao selektor ima drugačiju ulogu

Srbija je u grupi sa Kanadom i Nemačkom. Takmičenje počinje 2. februara, a  Viktor se nada trofeju i ove godine. 

Moja uloga ove sezone neće biti u igračkom kapacitetu - prošle godine sam igrao, sad sam kapiten tima. Pokušaću da pomognem momcima sa svojim iskustvom u timskim takmičenjima. Želim da imamo tu dobru atmosferu, nadam se da ćemo biti uspešni i ove godine. Imamo zaista tešku grupu, možda i najtežu. U timovima Kanade i Nemačke su odlični igrači. Verujem u naš tim i očekujem sjajne mečeve - rekao je Troicki za ATP radio.

 

 

- Ovo mi je debi u sezoni. Naravno da volim tenis, dugo sam u njemu, oduvek sam uživao u svim timskim takmičenjima. Često sam i kao igrač davao savete sa strane kolegama, nadajući se da mogu da pomognem. Ovo će za mene biti drugačije iskustvo u odnosu na ono kada sam igrao, ali nadam se da ću imati uspeha i na ovom mestu kao i kada sam bio igrač.

 

 

 Troicki veruje da će i ovog puta tim predvođen Novakom Đokovićem u Dušanom Lajovićem biti uspešan.

- Prošle godine imali smo neverovatnu atamosferu na tom putu do titule. Imali smo ogromnu podršku navijača u Brizbejnu i Sidneju, za te dane nas vežu lepa sećanja, bilo je to sjajno iskustvo za sve. Sa Novakom je uvek sve lakše, on je uradio svoj deo, dobio sve svoje mečeve. Nadamo se tome i sada. I Dušan Lajović je opet u timu, bio je sjajan prošle godine. Ovo je teško takmičenje, igraju ga velike teniske nacije. Tu su sve sjajni igrači, neće biti nimalo lako -  zaključio je kapiten Tima Srbija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija