• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

07:38

IGRAMO ZA SRBIJU, NEMA NIŠTA BOLJE! Nole slomio Kanađane pa navijačima poslao moćnu poruku!

Tenis

IGRAMO ZA SRBIJU, NEMA NIŠTA BOLJE! Nole slomio Kanađane pa navijačima poslao moćnu poruku!

Podeli vest

Srbija je na startu takmičenja u ATP kupu pobedila Kanadu nakon preokreta sa 2:1

Potom je Novak Đoković dva puta izašao na teren i oba puta slavio. Prvo je pobedio u singu Denisa Šapovalova 7:5, 7:5, a onda u dublu sa Filipim Krajinovićem slavio 2:0 i doneo Srbiji poen za 1:1.

Sjajno otvaranje sezone. Nadam se da ste svi vi koji ste došli jednako uživali. Ja jesam, uvek je veliki izazov igrati sa njim na betonu. Izuzetno je talentovan, velika je budućnost pred njim. Obojica smo igrali na veoma velikom nivou - rekao je Đoković, kloji je srećan što posle dužeg vremena opet ima priliku da igra timsko taakmičenje.

Foto: reuters

 

- Ovo je sjajno takmičenje, treba nam više timskih takmičenja. Kada provodim kvalitetno vreme sa prijateljima u timu, tome se najviše radujem, ATP kupu i Dejvis kupu. Ovo je najbolji način da počne sezona, da igrate za svoju zemlju. Navijamo jedni za druge, to je nešto čega nema kad igrate na turnirima.

Foto: reuters

 

Oduševljen je što na tribinama u Australiji ima  navijača.

- Hvala vam svima na podršci. Ne viđamo dugo publiku na terenima, ovo je pravi blagoslov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija