• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

15:24

DA JE NOVAK ZAISTA BIO POVREĐEN PREDAO BI... Sramna izjava Amerikanca! Đokoviću je mišić pukao, ali ga je pobedio!

Tenis

DA JE NOVAK ZAISTA BIO POVREĐEN PREDAO BI... Sramna izjava Amerikanca! Đokoviću je mišić pukao, ali ga je pobedio!

Podeli vest

Sramna izjava Tejlora Frica koji je poražen od povređenog Novaka Đokovića u trećem kolu Australijan opena sa 3:2

Početkom trećeg seta proklizao je Novak i onda je usledila drama. Tražio je medicinsku pomoć, jedva se kretao, posle vođstva je izgubio dva seta, ali je uspeo da se vrati u petom setu i pobedi. 

 Fric je dao izjavu koja je sramotna pošto je optužio Srbina da je folirao.

U petom setu mi je delovao prilično dobro - rekao je Fric.

- Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar. Ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno praktično dva prva servisa i nije skoro uopšte promašivao.Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra.

Foto: reuters

Novak Đoković igrao povređen

 

- Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio.

Đoković će se u četvrtom kolu sastati sa Milošem Raonićem, nije siguraan da će izaći na teren. 

- Videćemo da li će igrati. Nije izgledao dobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom može sve da pobedu - zaključio je Fric.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Bras

pre 3 godine

A da ti ovako igraš normalno bio bi među prvih deset a tebi su malo dozvolili d...g pa si se razludeo protiv Noleta !

Tomislav

pre 3 godine

Fric - kreatura bez stida! Fric Tejlor i slični njemu - to su likovi sa anglo-germanskim poreklom. Potomci onih što su odbegli posle rata u Ameriku, onim štakorskim "pacovskim kanalima". Od njih se ljudskost i ne može očekivati. Dragi moj Novače, hvala ti što postojiš! Velika je čast i ponos imati te za sunarodnika. Divno je biti tvoj savremenik i uživati u tvojim sportskim, a posebno - ljudskim pobedama!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija