• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

08:08

JEZIVO! Pogledajte kako izgleda stomak Novaka Đokovića /FOTO/

Tenis

JEZIVO! Pogledajte kako izgleda stomak Novaka Đokovića /FOTO/

Podeli vest

Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan opena igra protiv Aleksandra Zvereva, a meč bi trebalo da počne oko 10.30

Novak Đoković je u osmini finala Australijan opena savladao Miloša Raonića. Uspeo je da se oporavi posle povrede u meču sa Tejlorom Fricom, ali ne potpuno.

Videlo se protiv Kanađanina da ima velike poteškoće, da nije sve savršeno kako bi hteo, ali je ipak uspeo da pobedi Raonića. 

Bilo je jasno da se Novak muči, trpeo je i bolove, a nekoliko puta u televizijskom kamera je usnimila njegov stomak. Skoro cela desna strana prednjeg dela stomaka srpskog tenisera je zavijena, to je problematično mesto gde je i došlo do povrede mišića trbušnog zida.

Danima je Nole na udaru, licemeri sumnjaju da je povređen! Verovatno ovako izgleda stomak osobe kojoj nije ništa?

Foto: reuters

Novak Đoković, povreda izgleda zaista strašno

Novak je posle meča otkrio da od povrede pije lekove protiv bolova i da se nada da će se oporaviti i biti spreman za Zvereva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Verujem Novaku! Ali vasa fotka za koju kazete da je pogledamo je krajnje pateticna! Kako mozemo videti povredu ako je preko nje zavoj?! Da li nam to mozete objasniti?!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17