• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

12:26

GDE STE SADA ZLOTVORI? Pukao mi je mišić više nego Novaku!

Tenis

GDE STE SADA ZLOTVORI? Pukao mi je mišić više nego Novaku!

Podeli vest

Novak Đoković je osvojio deveti Australijan open, iako je igrao povređen od trećeg kola takmičenja

Novaku je pukao mišić trbušnog zida, ali mu niko nije verovao, sumnjali su u povredi i danima govorili da folira, da mu nije ništa, sa s tom povredom ne bi mogao da igra.

Ali, pored doktora koji su demantovali kritičare, isto je uradila i Čehinja Karolina Muhova. On je stigla do polufinala Australijan opena, gde ju je zaustavila vicešampionika Dženifer Brejdi.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Po povratku u domovinu uradila je magnetnu rezonancu zbog problema sa mišićima trbušnog zida. Imala je iste probleme kao Novak Đoković, ali je uprkos bolovima ostala na turniru i stigla do pretposlednje faze. Za razliku od Đokovića  nju niko nije optužio da izmišlja povredu.

- Odmah posle polufinala Australijan opena sam otišla na snimanje. Ispostavilo se da imam veću pukotinu mišića na levoj strani nego Đoković (srpski teniser ima 2,5 cm prim. aut.). Srećom,  rezultati su pokazali da se situacija popravila u poslednjih nekoliko dana, ali je mišić i dalje "pokidan" - dodala je Čehinja.

Foto: ap photo

Karolina Muhova igrala sa pokidanim mišićem

 

Očigledno može da se igra sa povredim koju Nobak ima i osvoji turnir, mada je Rafael Nadal rekao da ne može. Ili će sada i Čehinju optužiti da laže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

nadal -federer -raonic-i drugi su toliko frustrirani da neznaju sta govore od ljubomore prema noletu ali da nole iz neke druge drzave bilo bi druga pesma oni nemogu da podnesu sto je srbin

Bane

pre 3 godine

Nadal ne može da pobedi dok ne gurne prst u čmar. Kako mu ne pukne...

Milica

pre 3 godine

Zašto mrzeti Novaka Đokovića? Veliki je ljudina, pametan, veliki humanitarac, najbolji teniser sveta... Svi koji ga mrze, njih razara mržnja, a, Novak Đoković ide daljeeeeeeeeeeeeeeee prema pobedi.?????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija