• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2021

08:10

NOVAK LAŽIRAO POVREDU? Iskusni stručnjak zagrmeo: Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svima!

Tenis

NOVAK LAŽIRAO POVREDU? Iskusni stručnjak zagrmeo: Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svima!

Podeli vest

Novak Đoković je stena, iako je igrao povređen osvojio je deveti trofej na Australijan openu, 18. u karijeri

Novak Đoković se povredio u trećem kolu protiv Tejlora Frica. Vodio je 2:0, potom izgubio dva seta ali u petom došao do pobede. Međutim, od medija, preko nekih tenisera i bivših igrača bilo je onih koji su sumnjali da je Novak povređen.

I dok su oni opljuvali Srbina i danima razglabali da li je povređen ili ne, Novak se pripremao za svaki naredni meč, pobeđivao, a onda uzeo još jedan trofej.

Saga oko povrede i odnos medija prema Đokovću posebno su iznervirali bivšeg selektora Srbije Bogdana Obradovića.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković i Bogdan Obradović

- Anglosaksonci vode medije, oni su to uradili. Uvek moraju da imaju jednog ili dva junaka, uz jednog anti-junaka. Jedan je Robin Hud, a drugi Džek Trbosek. Biraju koji će superheroj biti Novak, prave od njega Trboseka. Zašto to radie? Puno ih boli jer je napravio više od Robina Huda. sve što kreiraju je vrsta prevare i tako malipulišu -  rekao je Obradović u emisiji "Fokus".

- Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svim medijima i pokažemo nalaze. Tačno je to i to, milimetri povrede - kaže bivši selektor.

Obradović je objasnio o kakvoj povredi se radi. 

- Imao je jednom taj problem. Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno, ali može da se proširi i dođe do problema. Čak i to da odluči da preda, što bi se brže calelilo, želeo je sebe da stavi u zonu zbog svih prititisaka i ne bude izdajica roda svog. Umesto da bude pohvaljen sada se govori da li je bio povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija