• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

10:31

NOVAK 0, A FEDERER? STRAŠNO! Srđan ljut zbog jedne stvari i poručuje: Novak je već sada najbolji u istoriji!

Tenis

NOVAK 0, A FEDERER? STRAŠNO! Srđan ljut zbog jedne stvari i poručuje: Novak je već sada najbolji u istoriji!

Podeli vest

Srđani Đoković žali što jedan teniski trofej još nije pripao Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta

Prvom teniseru sveta nikako da pripadne nagrada za fer plej. Srđan se čudi, jer je Novak jedan od retkih koji će pozdraviti dobar potez rivala tokom meča, pa čak i tokom finala.

- Kroz čitavu njegovu karijeru on je svojim odnosom prema domaćinima, protivnicima, pokazao da je pre svega dobar čovek, dobar dečko. Ko osim Novaka kad izgubi zagrli protivnika i kaže mu bravo majstore, svaka čast bio si bolji od mene? Drugi to urade retko kad i ponekad, a Novak uvek. I koliko je puta dobio ATP godišnju nagradu za fer plej? Pa nijednom! A koliko je Federer dobio? Pa jedno 15 najmanje! Što je strašno - rekao je Srđan.

Foto: tanjug

Novak Đoković nema nagradu za fer plej

Srđan je dobio pitanje o tome da li je iznenađen rezultatom sina ili je očekivao da će "Novak imati tendenciju postanka najboljeg na svetu".

- Mislim da vam je pogrešno pitanje, on nema tendenciju, on već je najbolji svih vremena. Po broju sedmica provedenih na broju 1, pa u međusobnim okršajima, po broju masters titula, jedino mu nedostaje olimpijsko zlato i te dve titule koje će već ove godine osvojiti. On je najbolji i sve u svetskom tenisu zavisi od njega. On može izgubiti, ali ne zato jer ga je protivnik nadigrao, nego zato jer mu je on dozvolio da ga protivnik pobedi. Što se tiče mene ja sam bio optimista i uvek sam optimista u životu, ali on je sve moje snove kad je u pitanju njegova teniska karijera još ostvario pre četiri-pet godina. Ovo sve što čini i dalje je neverojatno. I ne samo za Srbiju, već i za čitav region. I za bivšu zemlju - rekao je Srđan za Sportske novosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joyce

pre 3 godine

Poštujem sve što je g-din Srđan rekao ali dodajem i ono što mu stvarno nedostaje da bude G.O.A.T. Zlatna medalja sa Olimpiskih igara. Nole, idemooooo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija