• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2021

15:27

NOVAK IM JE SVE SASUO U LICE! Nije zaboravio NATO bombe, zločin, žrtve... /FOTO/

Tenis

NOVAK IM JE SVE SASUO U LICE! Nije zaboravio NATO bombe, zločin, žrtve... /FOTO/

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković nije zaboravio 24. mart, godišnjicu NATO agresije

Novak Đoković je na storiju Instagram profila podsetio na 24. marta 1999. godinu, na godišnjicu početka NATO bombardovanja tadašnje SR Jugoslavije.

Poslao je prvi teniser sveta snažnu poruku da se nikada ne zaboravi zločin nad njegovim narodom.

Najbolji teniser sveta na Instagram profilu objavio je fotografije sa bombardovanja, kao i spomenik večnog plamena u čast poginulih u NATO agresiji.

Foto: AP photo/tanjug

 

- Danas je godišnjica kada je počela NATO agresija od 78 dana na Jugoslaviju 1999. Dobro pamtim ovo vreme i veoma je važno da se podsetimo na istoriju ovog događaja. Spomenik večnog plamena u Beogradu, posvećen hiljadama žrtava. Nikada ne zaboravi - glasila je Novakova poruka na engleskom.

Danas se navršava 22 godine od NATO agresije na Srbiju pod nazivom "Milosrdni anđeo". Poginulo je najmanje 2.500 civila, 249 vojnika, 22 policajaca i ranjeno je oko 6.000 civila uz materijalnu štetu od oko 100 milijardi dolara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojša

pre 3 godine

I ko jos sem Đokovića? Gde je Vlade Divac, gde su fudbaleri, kosarkasi, atleticari, odbojkasi, vaterpolisti, a GDE JE VLADIMIR KOSTIĆ i SANU? Gde su GLUMCI, Mirjana Karanović, Šerbedžija,.... gde je onaj Isaković i ekipa, gde su Đilas, Pajtić, Tadić, Vuk Drašković, Lečić, Lutovac, Čanak, Ljajić, Čeda Jovanović,.... ? Gde su NVO? Jedan je Novak Đoković. Hvala Ti Nole Srbine, rodoljubu, patrioto, Čoveče.

tomas gustafsson

pre 3 godine

..."МОГУ САМО ДА ЗАВИДЕ, И ЗЛА СВОГА ДА СЕ СТИДЕ ; ЈУНАЧКОГА МИ СМО РОДА, СВЕТИЊА НАМ ЈЕ СЛОБОДА"!!!

marina

pre 3 godine

HVALA TI NOLE !!!!!! TI SI JEDAN VELIKI COVEK! DA SE NE ZABORAVI !

Bogdan

pre 3 godine

Tako je Marina. Nole care, uz tebe smo zauvek!

Mole

pre 3 godine

Srbin bez rezerve a ostali neka se stide i neka i dalje negiraju ono sto se ne moze negirati.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija