• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2021

16:05

MOJ NAJGORI MEČ! Osećao sam se UŽASNO u svojoj koži! NOVAK progovorio nakon ŠOKANTNOG poraza!

Tenis

MOJ NAJGORI MEČ! Osećao sam se UŽASNO u svojoj koži! NOVAK progovorio nakon ŠOKANTNOG poraza!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković završio je takmičenje u Monte Karlu već posle trećeg kola

Novak Đoković u osmini finala Monte Karla poražen je od Danijela Evansa sa 2:0 (6:4, 7:5). Ne pamti se ovako bledo izdanje srpskog tenisera, a ovo je ujedno i najveća pobeda Britanca u karijeri. 

- Čestitam mu, bio je bolji danas. S moje strane, jedan od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se užasno na terenu. Trebalo je da budem mnogo bolji, napuštam teren s gorčinom - rekao je vidno nezadovoljan svojim izdanjem Novak Đoković.

Foto: Reuters

Najbolji teniser sveta imao je set loptu u drugom setu koja bi mu donela izjednačenje, ali je Evans to sprečio. Tokom celog meča Novak je napravio čak 45 neiznuđenih grešaka.

- Pripremao sam se slično kao i uvek. Bio je to jedan od onih dana kada je bilo izuzetno vetrovito, vetar menja pravac, a igrao sam s rivalom koji igra mnogo slajsova i drop šotova, pri tom nikad ranije nisam igrao s njim. Nepredvidljiv je, u nekim momentima je imao sreće, ali odigrao je hrabro i pametno - dodao je Đoković i nastavio. 

- Ne pamtim da sam ovoliko loše odigrao u poslednjih nekoliko godina. Ali to je sport. Gledaću da izvučem pouke, a definitivno ih ima mnogo, pošto skoro ništa nije funkcionisalo. Nema mnogo pozitivnih stvari danas. Moram ovo da prihvatim i da progutam tu gorčinu koju osećam - istakao je najbolji teniser sveta. 

Foto: Reuters

U situacijama kada mu nije išlo izostala je reakcija što nije bio slučaj ranije. 

- Ne znam… Sve je loše bilo. Nisam se uopšte osećao dobro u svojoj koži, i gledao sam da budem što više u sebi, jer su mi i misli i pokreti išli na sve strane. Probao sam da budem koncentrisan znajući da je i on temperamentan, da voli da se bodri. Nisam osetio da mi je to potrebno. Možda bi bilo dobro da sam to uradio, ne znam, nemam pojma. Nezahvalno je sad premotavati film - kazao je srpski as. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veljke

pre 3 godine

E moj Nole!! Nema tvog veceg fana od mene. Lose te savetovao onaj ko ti predlozio da udjes u "rat" sa ATP om, i to cete skupo kostati jel si izgubio mir i spokoj da mislis samo na sebe. Ovaj "mec" neces dobiti verovatno jel si usao u osinje gnezdo i samo ce ti donositi nevolje i probleme. Nikad zapad nece dozvoliti da budes zvanicno najbolji svih vremena i ako to do sada sigurno jesi. Rafi ce biti dozvoljeno sve sto drugima nije, kad vec Federer vise ne moze da bude ono sti je bio da Nadal bude najbolji svih vremena. On jeste kralj sljake ali nikako bolji od tebe. Zelim ti svaku srecu i sve najbolje u tenisu i zivotu, a to sto si se preigrao sam si kriv, jer ce ti ti samo stvarati probleme.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17