• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

09:14

ĐOKOVIĆ GAZI, FEDERER PADA SVE NIŽE! Novak počeo 317. nedelju, Rodžer bi mogao da ispadne iz Top 10!

Tenis

ĐOKOVIĆ GAZI, FEDERER PADA SVE NIŽE! Novak počeo 317. nedelju, Rodžer bi mogao da ispadne iz Top 10!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 317. nedelju na prvom mestu ATP liste

Novak Đoković ima 11.873 boda, 2.023. više od drugoplasiranog Danila Medvedeva (9.850), dok je treći Rafael Nadal (9.490) 

Bilo je i promena u Top 10 ove nedelje. Andrej Rubljov preskočio je Rodžera Federera i Rus je sada sedmi teniser sveta (5.955).

Foto: Reuters

 

Četvrti na svetu je Dominik Tim (8.615), iza njega su Stefanos Cicipas (7.860) i Aleksandar Zverev (6.125). Dijego Švarcman je deveti (3.720), a na desetoj poziciji je Mateo Beretini (3.453).  

David Gofan ide ka Top 10 i skočio je na 12. mesto, dok je Janik Siner ušao u Top 20 i sada se nalazi na 19. poziciji.

Filip Krajinović napredovao je za četiri pozicije i sada je 33. teniser sveta. Dušan Lajović pao je za šest pozicija i zauzima 37. mesto. Miomir Kecmanović je 47. igrač planete, a Laslo Đere 49.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija