• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

09:13

KRAJ! Viktor Troicki ide u penziju, otkrio kada završava karijeru!

Tenis

KRAJ! Viktor Troicki ide u penziju, otkrio kada završava karijeru!

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki će ove godine završiti profesionalnu tenisku karijeru

Nekada 12. teniser sveta i osvajač Dejvis kupa sa Srbijom 2010. godine svestan je da njegovom vremenu na teniskim terenima dolazi kraj.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije se i dalje takmiči, ali ni to neće još dugo potrajati.

- Sportski veteran sam već uveliko. Polako završavam karijeru, uskoro, plan je da odigram još par turnira. Pomirio sam se da završavam ove godine - kazao je za Objektiv  Troicki. 

- Prebacujem se na druge poslove vezano za sport, ali više kao profesionalni trener. Radujem se tom nekom novom zadatku, novim izazovima i nadam se da će to proteći kako treba.

Foto: Starsportphoto

Pomirio se da je kraj, Viktor Troicki

Troicki je bio upitan i kako gleda na poziciju Srbije na teniskoj mapi sveta.

- Jedan turnir je garantovan da ostaje. Uzeta je licenca za svaku godinu, a za ovaj drugi smo iskoristili promenu datuma Rolan Garosa koja je ostavila praznu nedelju. Aplicirali su gradovi koji su bili u mogućnosti, i eto, na našu sreću, Beograd je dobio taj turnir. Neće ga biti svake godine. Ali ova dva turnira su neverovatna stvar za naše igrače, da mogu da igraju kod kuće. Utisci sa ovog prvog su bili sjajni, iako nas je vreme malo mučilo, ali sve je dobro organizovano. Pogotovo stranci su bili zadovoljni. Lepa prilika za mlađe kao što je Hamad (Međedović, prim. aut.) da igraju sa najboljima na svetu. Jedva čekamo sledeći turnir u maju - zaključio je Troicki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija