• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

08:13

NOVAK RASPAMETIO NAVIJAČE! Spremite se za ROKENROL u Parizu! Srbin poslao jasnu poruku Nadalu!

Tenis

NOVAK RASPAMETIO NAVIJAČE! Spremite se za ROKENROL u Parizu! Srbin poslao jasnu poruku Nadalu!

Podeli vest

Odigrali su Novak Đoković i Rafael Nadal strašno finale na mastersu u Rimu (2:1), a Španac se domogao desetog trofeja na "Foto Italiku"

I pored poraza, Đoković je protiv Nadala pokazao da je sjajno tempirao formu pred grend slem u Parizu. Šteta samo što Srbin nije koristio šanse protiv Rafe, mogao je sa titulom iz Rima da dočeka Rolan Garos. 

Posle spektakla u finalu Rima Novak Đoković se vraća u Beograd. Najbolji teniser sveta pripremaće se u Srbiji za Rolan Garos, koji će početi 24. maja i igra se do 13.juna.

Novak će formu borusiti na Serbia openu, potvrdio je to nakon Rima i najavio rokenrol.

- Imam sada dobar trenutak pred Pariz, mislim da igram onako kako želim da igram na šljaci. Igraću i u Beogradu takođe, nadam se da ću biti spreman za rokenrol u Parizu da odem do kraja. Na dobrom sam putu. Pronašao sam igru, samo još malo da je unapredim za Rolan Garos. Verujem da ću u dobrom raspoloženju otići u Pariz - rekao je Novak koji se nada da će igrati pred navijačima u rodnom gradu:

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

NOvak Đoković spreman za turnir u Beogradu

- Odmoriću se što više mogu, onda ću trenirati par dana pred Srbija open. Tamo će verovatno biti publike, jedva čekam taj turnir. 

Turnir u Beogradu će početi za nedelju dana, a od srpskih tenisera prijavljeni su još Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Dušan Lajović i Laslo Đere.

Za sada su se još prijavili i stari Noletov rival Gael Monfis, kao i Fernando Verdasko, Adrijan Manarino, Nikoloz Basilašvili, Žeremi Šardi, Tenis Sandgren i Federiko Delbonis.

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

 

Ukupni nagradni fond turnira ATP 250 serije u Beogradu je 511.000 evra i biće sjajna provera pred Otvoreno prvenstvo Francuske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija