• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2021

18:07

KECMANOVIĆ ISKREN! Đere me je PRITISKAO, jednostavno je BOLJE odigrao!

reuters

Tenis

KECMANOVIĆ ISKREN! Đere me je PRITISKAO, jednostavno je BOLJE odigrao!

Podeli vest

U trećem danu Rolan Garosa, u centru pažnje je bio srpski derbi između Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea

Laslo Đere bio je bolji od Miomira Kecmanovića iako je gubio 2:0 u setovima.

Nakon meča, Kecmanović je bio iskren istakavši da je Đere bolje igrao.

- Krenuo je dosta bolje da igra, pritiskao me je, počeo je mnogo bolje da servira, reternirao je znatno bolje. Skoro svaki moj servis gem kretao sam poen iz odbrane, duboko je reternirao, dosta je dobro pogađao, jednostavno, bolje je odigrao, rekao je Kecmanović i dodao:

- Jedino što bih sebi zamerio je da je trebalo još fizički da radim, da budem spremniji za ovakvu vrstu mečeva. Zahteva dosta više, naročito što je šljaka i što je njegova igra takva da te tera da igraš duže poene. Jedino to. Dobro sam radio na tome, ali imam još prostora da se to dovede do boljeg nivoa.

Foto: AP/Photo

 

Kecmanović u četvrtak igra dubl meč, nakon čega će se okrenuti sezoni na travi.

- Igram još dubl u četvrtak, prijavio sam se potom za turnir u Štutgartu, na travi. Videćemo, sve što sam mogao na travi, prijavio sam, ali videću da li ću sve da igram. Ako napravim neki bolji rezultat, možda neki budem i preskočio, zaključio je 21-godišnji Beograđanin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija