• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

10:06

SKANDALOZAN POTEZ ITALIJANA! Muzeti otkrio zašto je predao meč Đokoviću! Bruka i sramota!

Reuters

Tenis

SKANDALOZAN POTEZ ITALIJANA! Muzeti otkrio zašto je predao meč Đokoviću! Bruka i sramota!

Podeli vest

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, nakon što mu je Italijan Lorenco Muzeti predao meč pri rezultatu 4:0 u petom setu , a 2:2 u meču (6:7, 6:7, 6:1, 6:0)

Đoković se mučio u prva dva seta, a onda za samo 50 minura zabio Italijana, osovjio dva seta i poveo sa 4:0. 

Muzeti tražio pomoć fizioterapeuta, pa je delovalo da ima problem sa povredom. Ali, to nije razlog zašto nije nastavio meč, sve je otkrio Muzeti nakon duela. 

Foto: ap photo

 

- Ne, nisam predao zbog povrede. Bilo je malo grčeva i malo bolova u donjim leđima, ali nisam mogao da osvojim ni poen, nije bilo to dobro ni za publiku i zato sam odlučio da predam. Nisam imao šansu, mislio sam da je najbolje da to uradim - priznao je Muzeti i sve ostavio bez teksta, kao da je to što je uradio nešto normalno.

- Naravno da sam malo razočaran, ali igrao sam protiv najboljeg na svetu i uzeo dva seta, posle toga je on igrao mnogo bolje, uticala je i moja fizička sprema. Za mene je ovo bilo fantastično iskustvo. Nikada nisam igrao kao protiv Novaka. Zadovoljan sam ovom nedeljeom i tenisom koji sam igrao.

Dobio je mladi Italijan nakon meča apluaz ne samo od navijača, nego i od Novaka Đokovića, ali ga nije zaslužio. Boris Beker je objasio zbog čeka, napao ga je jer je predao meč prvom teniseru sveta.

Foto: ap photo

 

Mislio je Italijan da je bolje da pobegne nego da dostojno izgubi od jednog od najvećih svih vremena.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija