• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2021

00:05

URLIK NOVAKA, TRESAO SE PARIZ! Šta je? Idemoooo breeeee, idemooooo! /VIDEO/

tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

URLIK NOVAKA, TRESAO SE PARIZ! Šta je? Idemoooo breeeee, idemooooo! /VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković je posle tri i po sata igre pobedio borbenog Italijana Matea Beretinija 6:3, 6:2, 6:7 (5), 7:5

Vodio je Đoković 2:0 u meču, Beretinije uspeo da smanji na 2:1, ali je pevi tenisera sveta ipak meč rešio u četiri seta i to malo pre ponoći.

Đoković je prokockao dve meč lopte na servis rivala, na kraju je iskoristio treću šansu, stavio tačku na meč i prepoznatljivim krikom pokazao koliko mu je bilo važno da što pre završi duel.

- Šta je breee, šta je, idemo, idemoooo - nije Đoković mogao da sakrije emocije posle meča.

 

 

 

Bio je Đoković prilično nervozan, naročito u četvrtom setu. Nakon propuštene druge meč lopte je pobeseneo i zamahnuo reketom ka svom boksu, a potom i šutnuo u reklame.

Na krajiu, posle pobede, dao je sebi oduška.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 2 godine

Posle tog Novakovg urlika kako li će na naše građane koji rade u Parizu da gledaju Francuzi i ostali koji u Parizu žive?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija