• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2021

09:09

NADAL NAVIJAO PROTIV ĐOKOVIĆA! Naredna dva grend slema biće presudna!

Tanjug/AP Photo

Tenis

NADAL NAVIJAO PROTIV ĐOKOVIĆA! Naredna dva grend slema biće presudna!

Podeli vest

Novak Đoković je osvojio Rolan Garos, 19. grend slem u karijeri i mogao bi već ove sezone da nadmaši Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20 najvećih trofeja

Narednd dva grend slema, Vimbldon u Ju Es open, mogli bi da budu presudni u borbi za najboljeg ikada, rekao je Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala.

Rafa je inače posle poraza od Novaka u polufinalu rekao da ne zna da li će igrati u Londonu, mada su male šanse da propusti grend slem na travu. 

Foto: AP/Photo

Rafa i Toni Nadal

- Sledeća dva turnira, Vimbldon i US Open, verovatno će biti presudni. Ne bih da se usudio da donosim zaključke, ali se usuđujem da verujem da će moj bratanac osvojiti jedan od njih - rekao je Toni u kolumni za Pais.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Toni je navijao za Stefanisa Cicipasa da pobedi Srbina na putu ka 19. grend slemu.

- Jedino što je moglo donekle da ublaži razočarane zbog Rafaelovog poraza u polufinalnom meču Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića bilo bi to da ga je u finalu savladao Stefanos Cicipas. Igrač za kojeg sam smatrao da je najsposobniji da pobedi Srbina na šljaci ako se ukaže prilika, osim mog bratanca, naravno, bio je upravo Grk. I veći deo meča sam imao nadu da će se to dogoditi. Nakon vrlo tesnog prvog seta, koji je Grk dobio u taj-brejku, Novak je izgubio i drugi, sa vrlo ubedljivih 6:2. Delovalo je da je Stefanos na pravom putu. Ali sve je već bilo poznato. Kada je ispred vas jedan od najvećih u istoriji ovog sporta, dok ne osvojite i poslednjih poen na meču, ne možete da se opustite.

Foto: ap photo

 

U uvodnim gemovima trećeg seta Stefanosu je nedostajalo malo agresivnosti, dodatna koncentracija koju iskusni igrači obično imaju u bitnim trenucima. Đoković je uočio situaciju, pojačao tempo igre i zadržao isti intenzitet do kraja. Prešao je od podređenog do dominatora i kako su gemovi odmicali, mislim da smo svi imali osećaj da će rezultat definitivno biti na Novakovoj strani.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija