• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

07:46

PLANETA ZANEMELA POSLE NOVAKOVOG GEMA! Evo šta Đoković može da uradi za 46 sekundi! /VIDEO/

Tanjug/AP

Tenis

PLANETA ZANEMELA POSLE NOVAKOVOG GEMA! Evo šta Đoković može da uradi za 46 sekundi! /VIDEO/

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je prvi set protiv Džeka Drejpera na startu takmičenja na Vimbldonu, ali onda je upalio mašinu i pokazao zašto je jedan od najboljih ikada

Nastavio je Novak dominaciju i na travi, nakon što je osvojio Rolan Garos, a cela planeta je zanemela posle jednog poena.

Novak je odservirao četiri asa za 46 sekund, što je ostavilo u šoku mladog engleskog tenisera, ali i publiku. Bio je to poslednji gem trećeg seta i Novaku je doneo preokret. Džek nije ni pipnuo lopticu, nije dobio priliku.

 

 

 

Đoković u Londonu pokušava da stigne do 20. grend slem titule u karijeri. Novakov protivnik u drugoj rundi biće iskusni Kevin Andreson iz Južne Afrike, koji je savladao kvalifikanca Tomasa Bariosa.

Novak je protiv Andresona igrao tri puta na Vimbldonu, uvek je pobeđivao i nakon toga osvajao trofeje!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Zamislite sad da set traje 6 minuta a meč 18 minuta. Samo neka naljute Noleta i propade im organizacija, ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija