• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

17:14 >> 17:15

NOVAKA U POTENCIJALNOM FINALU ČEKA DEBITANT! Italijan razbio FEDEREROVOG "dželata"! /FOTO/

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKA U POTENCIJALNOM FINALU ČEKA DEBITANT! Italijan razbio FEDEREROVOG "dželata"! /FOTO/

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Beretini prvi je finalista Vimbldona

Završila se bajka Huberta Hurkača na Vimbldonu! Mladi Poljak srušio je Danila Medvedeva i Rodžera Federera, ali mu je na put ka prvom grend slem finalu stao Mateo Beretini. Namučio je poljski "bombarder" pošteno Italijana i tako mu otežao put ka debiju u finalu grend slema, ali nakon više od dva i po sata borbe na Centralnom terenu Beretini ide dalje - 3:1 (6:3, 6:0, 6:7, 6:4).

Foto: Tanjug/AP

Izjednačena borba u prvom setu, u egalu se igralo sve do sedmog gema kada je Beretini uspeo da iskoristi četvrtu brejk loptu. Bio je Italijan siguran u nastavku, još jednom je uzeo servis protivniku i sa 6:3 poveo. 

Drugi set kao da se nije ni igrao, Beretini je sa "nulom" počistio Hurkača za samo 23 minuta i delovalo je da Poljaku sledi debakl u trećem setu, ali se Hurkač oporavio i ostavio najbolji utisak. 

Foto: Tanjug/AP

Razigrao se Poljak u trećem setu, nije dao šansu Beretiniju da mu oduzme brejk, te je set otišao u tajbrejk. Odmah je Hurkač napravio "mini brejk" koji mu je znatno olakšao posao. Uspeo je 14. nosilac da smanji zaostatak u setovima i dodatno produži meč. 

Ipak, na startu četvrtog seta Mateo Beretini je napravio brejk i poveo sa 1:0. Nije se Italijan mnogo "trudio" da još jednom oduzme servis svog rivala, ali je zato bio izuzetno siguran na svom servisu i nakon 42 minuta je završio posao. 

Beretini u finalu čeka boljeg iz dulena Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova! Njihov meč uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija